Foto: Privātais arhīvs/DELFI
Ikviens cilvēks savas dzīves laikā piedzīvo kritumus un kāpumus. Mūsdienās ir pieņemts, ka sievietes savās sajūtās un pārdzīvojumos dalās biežāk un atklātāk. Arī "Viņa" ikdienā bieži atspoguļo ļoti dažādu sieviešu pārdzīvoto, tāpēc šoreiz piedāvājam ieskatīties kungu atziņās par dzīvi, tiekšanos uz panākumiem un attiecībām ar līdzcilvēkiem.

Piedāvājam iepazīties ar 20 dažādiem vīriešu stāstiem, kas atklāj dažādas viņu dzīves šķautnes - gan karjeru, gan hobijus, gan cīņu par savu dzīvi, gan ceļu uz sapņu piepildīšanu. Starp stāstiem atradīsi to, kā veselības problēmas ir izmainījušas vīriešu dzīves un kur viņi ir raduši motivāciju, lai nepadodos. Vai vēl atceries jaunieti Austri, kura ārstēšanai ziedoja līdzcilvēki? Vairākus gadus pēc aknu transplantācijas viņš atklāj, ka jūt pienākumu dzīvot labāk, jo tik daudzi cilvēki ir palīdzējuši glābt viņa dzīvību.

Ieskaties arī stāstos par kungu sportiskajiem sasniegumiem, karjeras izaugsmi un izaicinājumiem, izvēloties profesijas, ko cilvēki mēdz uzskatīt par "sievišķīgām".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!