Vai tiešām jau pirmajās iepazīšanās reizēs ir iespējams just, ka ar otru cilvēku varētu pavadīt visu dzīvi? Par savu pieredzi un satikšanos ar sievu Aiju sarunu šovā "Starp mums runājot" stāsta mūziķis Nauris Brikmanis.

"Viņa gāja 12. klasē un es gāju 9. klasē – tad mēs vienkārši bijām pazīstami. Pēc tam, kad mēs sākām draudzēties, un es jau gāju universitātē," atklāj Nauris. Pirms tam viņi vienkārši uzturēja veselīgu kontaktu.

Viņš apstiprina, ka sākumā meitene viņu esot "atšuvusi": "Jā, viņa bija skaistā meitene skolā. Un viņa kaut kad teica kā joku – kad izaugsi, satiekamies. Ir ļoti jākontrolē, ko dzīvē saki vai ko tu domā, jo jebkura lieta dzīvē grib izdzīvot. Tad man bija 20 gadu, mēs sanāk satikāmies pēc kādiem sešiem, septiņiem gadiem."

Runājot par atzīšanos mīlestībā un iepazīšanos ar jauniem cilvēkiem, Nauris uzsver: "Tikko tu sāc ar kādu draudzēties vai iepazīsties, tu jau zini… Es esmu cilvēks, kas ļoti daudz fantazē un domā. Es atceros, kad iepazinos ar Aiju, es uzreiz varēju viņu vizualizēt kā savu sievu, kā savu bērnu māti."

Nauris nenoliedz, ka sākumā viņš viņu pazina, bet pēc tam kārtīgi iepazina. "Kad es sāku draudzēties, es vēl saviem draugiem teicu – ja es būtu viņu saticis pēc pāris gadiem, es varētu viņu bildināt. Viņa ir perfekts sievas materiāls."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!