Dzīvot ilgi un laimīgi – šo scenāriju savā ikdienā grib izdzīvot teju katrs. Tā kā katras attiecības ir citādākas, arī veiksmes noslēpums var būt atšķirīgs. Vairāk par savu ģimenes dzīvi un attiecībām ģitārists un trīs dēlu tēvs Kaspars Zemītis stāsta raidījumā "Māmiņu klubs".

"Tā ir zināmā mērā veiksme un svētība," iesāk Zemītis, savukārt sieva piebilst, ka esot arī nedaudz pašu darba. Viņš turpina sakot, ka viņam nav receptes, kā attiecībām kļūt veiksmīgām. "Man liekas, ka mums ir paveicies. Man ir paveicies ar sievu un bērniem."

Kā svarīgu aspektu Zemītis min atbildību. "Tev ir ne tikai jūtas un simpātijas pret to cilvēku, bet arī atbildība pret tavu ģimeni, tavu dzimtu." Ģitārists nenoliedz, ka pats arī ir priecīgs par savstarpējo attiecību izdošanos un jūtas lepns par savu sievu un bērniem. "Bet es nedomāju, ka tur ir kaut kāds liels, smags nopelns."

Zemīša sieva Anda noslēgumā atzīmē, ka pie attiecībām ir jāstrādā. "Kad mēs apprecējāmies, viņš teica, ka cer – ar katru gadu būs arvien labāk. Visvisādi jau mums gāja tajos 20 gados, bet, ka ar laiku kļūs arvien labāk un labāk. Es domāju: "Nu, jā, jā, stāsti vien." Bet, ja godīgi, man jāteic, ka viņam bija taisnība."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!