Programmā iekļauti Zigurda Lindes, Mārtiņa Brauna, Zigmara Liepiņa un Māra Lasmaņa darbi korim, kā arī pūtēju orķestra programma. Koncerts veltīts Latvijas Neredzīgo biedrības Strazdumuižas kluba 50 gadu jubilejas svinību ieskaņai.

Latvijas Neredzīgo biedrības jauktais koris "Jolanta" ir unikāls, jo diriģents nevar strādāt ar žestiem, bet vienīgi ar skaņas palīdzību. Kora nosaukums izvēlēts no Pētera Čaikovska tāda paša nosaukuma operas, kuras galvenā varone ir neredzīga meitene. Kori diriģē Jānis Āboliņš, kormeistare ir Baiba Ozoliņa, koncertmeistare - Ina Fedorovska. Koris sekmīgi piedalījās XXV Vispārējos Latvijas dziesmu svētkos 2013. gadā, savukārt Strazdumuižas pūtēju orķestris ir vairāk nekā simt gadu vecs, patlaban tā mākslinieciskais vadītājs ir Armands Ozols.

Neredzīgo biedrības Strazdumuižas kluba 50 gadu jubilejas koncertuzvedums notiks 16. novembrī Strazdumuižas klubā Rīgā, Pāles ielā 14; programmā būs kora, vokālo ansambļu un pūtēju orķestra uzstāšanās, dzeja un teātra iestudējums, kā arī deju priekšnesumi. Dažādi pasākumi Latvijas Neredzīgo biedrības Strazdumuižas klubā Rīgā notiks visu gada nogali, tie veltīti 50 gadu jubilejas svinībām.

Strazdumuižas klubs organizē kultūras, mūžizglītības un brīvā laika aktivitātes cilvēkiem ar redzes traucējumiem. Pašlaik Neredzīgo biedrība īsteno Borisa un Ināras Teterevu fonda projektu "Strazdumuižas kluba ilgtspējīgai attīstībai", to realizējot, labiekārtotas Strazdumuižas kluba telpas Pāles ielā 14/3 Rīgā un tika dota iespēja nodrošināt arī transportu vieskoncertam.