Šogad par titulu "Mis Ogre 2014" un "Misters Ogre 2014" cīnīsies šādi jaunieši: Anna Elizabete Ostošova, 18 gadus jauna vidusskolniece, kura sevi vienmēr uztur kustībā, labprāt glezno, apmeklē dažādus kultūras pasākumus, ir pareiza uztura un aktīva dzīvesveida piekritēja.

Arta Dimante, 19 gadus jauna reklāmas dizaina studente, kura aizraujas ar veselīgu dzīvesveidu, bet brīvos brīžus mīl pavadīt ar draugiem un ģimeni.

Diāna Zamārina, 22 gadus jauna medicīnas studente, kura aizraujas ar ēst gatavošanu un ceļošanu, kā arī ļoti mīl dzīvniekus.

Katrīna Šķēle, 18 gadus jauna vidusskolas skolniece, kura aizraujas ar dejošanu un darbošanos Latvijas skautu un gaidu organizācijā, bet brīvos brīžus mīl pavadīt kamīna priekšā ar karstu tējas krūzi.

Kristīne Bērziņa, 18 gadus jauna Ogres Valsts ģimnāzijas skolniece, kura aizraujas ar fitnesu un veselīgu dzīvesveidu, piedalās bikini fitnesa sacensībās un brīvo laiku pavada ar tuviem cilvēkiem.

Lelde Podniece, 23 gadus uzņēmuma vadītāja, kura aizraujas ar kino producēšanu un brīvajā laikā cītīgi raksta scenārijus kino un TV projektiem, kā arī apgūst aktiermākslu.

Guntis Āķis, 22 gadus jauns Valsts policijas koledžas kadets, kurš aizraujas ar cīņas sportu, bet brīvajā laikā patīk apmeklēt kino un teātri, kā arī lasīt klasisko literatūru.

Helvijs Jānis Kleinmanis, 18 gadus jauns 12. klases skolnieks Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā, nodarbojas ar basketbolu un snovbordu, brīvajā laikā iesaistās jauniešu organizācijās un neformālajā izglītībā.

Ilja Moisejevs, 18 gadus jauns Ogres Valsts ģimnāzijas skolnieks, patīk spēlēt ģitāru un volejbolu, bet savu brīvo laiku pavada lasot, spēlējot šahu. Patīk pavadīt laiku kopā ar draugiem.

Kristaps Vilde, 21 gadus jauns Rīgas Stradiņa universitātes students, kurš brīvajā laikā ne tikai pats nodarbojas ar fitnesu, bet arī strādā par treneri. Viņam ļoti patīk ceļot un fotografēt.

Lauris Purkalītis, 20 gadus jauns lietvedības students, kura aizraušanās jau pedējos 14 gadus ir basketbols, bet brivajā laika viņam patīk iemūžināt viss savus dzīves notikumus telefona fotokamerā.

Rihards Vējš, 18 gadus jauns Ogres Valsts ģimnāzijas skolnieks, aizraujas ar sportu, kā arī brīvajā laikā nodarbojas ar ekstrēmo riteņbraukšanu.

Fotosesiju atbalstīja Discomania (gaismas), Fotoklubs Ogre (tehnika), "Dobeles Dzirnavnieks" (milti) Ogres Valsts ğimnāzija (telpas), Mārtiņš Brants (fotogrāfs), Diāna Kubasova (make-up), Anete Mūrmane (tehniskais asistents), Ļena Ugrjumova & Ğirts Urbacāns (idea & production).