Ar svētku pasākumu karti iespējams iepazīties šeit.

Pasākumu kartē ir apkopota informācija par vairāk kā 60 dažādiem kultūras un izklaides pasākumiem, kā arī svētku tirdziņiem un koncertiem visā Latvijā.  

Visplašākā svētku programma būs Rīgā, kur notiks ļoti dažādas aktivitātes - 11.Novembra krastmalā notiks Pavasara sporta festivāls ar stafešu skrējieniem, skrituļslidošanu, skeitborda sacensībām bērniem un jauniešiem, un lielās virves vilkšanas sacensībām, bet vakara noslēgumā Rīgas iedzīvotājus un viesus priecēs koncerts ar tādu Latvijas mūzikas zvaigžņu piedalīšanos kā grupas "Instrumenti" un "The Sound Poets", solistiem Intaru Busuli, Jāni Stībeli, Ievu Kerēvicu, u.c. iemīļotiem māksliniekiem. Svētku pasākumi un koncerti notiks arī Rīgā Vērmanes dārzā, Daugavas promenādē, Kultūras pilī "Ziemeļblāzma", u.c.

Svētku pasākumi notiks arī citās Latvijas pilsētās. Piemēram, svētku koncerti priecēs Talsu un Ventspils pilsētas iedzīvotājus un viesus, bet Kuldīgā varēs vērot Bruņoto spēku parādi. Savukārt, Liepājā norisināsies 2.Latvijas filmu maratons. Svētku tirdziņi un koncerti notiks arī Valmierā, Limbažos, Cēsīs, u.c.   

Uzziņu dienests 1188 aicina turpināt pilsētu pašvaldības un pasākumu organizatorus sūtīt jaunāko informāciju par gaidāmajiem pasākumiem Rīgā un Latvijas reģionos līdz pat pašiem svētkiem.