Foto galerija

Kāda aculieciniece portālam "Delfi" pastāstīja, ka kopš nedēļas nogales pie ēkas drūzmējas cilvēki bruņu vestēs, bruņojušies ar ieročiem. Sieviete stāstīja, ka viņa pat baidās iet bruņotajiem vīriem garām un pauda neizpratni par tur notiekošo.

Portāls "Delfi" noskaidroja, ka strīds izcēlies starp SIA "Latvijas Projektēšanas sabiedrība" akcionāriem, kuri noalgojuši divas dažādas apsardzes firmas, bloķējot ieeju ēkā Skolas ielā 21, kur atrodas uzņēmums. Apsardzes firma "Jaguārs" nelaiž telpās vienus akcionārus, savukārt kompānija "Apsardzes un parādu piedziņas dienests" mājā neielaiž otras puses pārstāvjus.

Vienas puses pārstāvis, advokāts Aldis Gobzems portālam "Delfi" pastāstīja, ka viena akcionāru daļa vēlas pārdot īpašumu, bet otra pret to iebilst. Daļa akcionāru ēku, kuras vērtība esot aptuveni 2,8 miljoni latu, vēlas pārdot, bet citi ēku vēlas remontēt.

Policijā portālam "Delfi" pastāstīja, ka likumsargi pie ēkas Skolas ielā 21 notiekošo uzrauga, lai nepieļautu sadursmes vai nekārtības.