Ēdieni

Populārākie raksti
Kā saplānot nedēļas ēdienkarti, lai pēc tam nebūtu jādomā par pārtiku
29.marts 2016 10:12
Kā pareizi saplānot ēdienkarti nedēļai, lai pēc septiņām dienām neatklātu, ka biezpienam jau sen beidzies derīguma termiņš, tomāti sažuvuši, bet maizes kancīti apsēdis pelējums? Tev noteikti noderēs padomi, ko atradām izdevumā "Gazeta".
Septiņu Eiropas valstu tradicionālo ēdienu receptes gardām brīvdienu maltītēm
28.janvāris 2017 09:30
Vai arī tev reizēm ir tā, ka īsti nezini, ko kārojas nobaudīt? Aromātisku gulašu vai zivi kraukšķīgā alus mīklā ar zeltainiem kartupeļu salmiņiem? Svaigus grieķu salātus vai sātīgu picu itāliešu labākajās tradīcijās? Bet varbūt tomēr franču sīpolu zupu vai "ratatouille" – krāsaino dārzeņu sacepumu?
Kā pareizi vārīt putru
20.aprīlis 2015 09:22
Putra ir ļoti veselīgs ēdiens, ko organisms ļoti viegli pārstrādā, tāpēc to var droši gatavot jebkurā maltītē. Putrai var pievienot papildus šķiedrvielas, piemēram, klijas, kā arī dažādus svaigus un žāvētus augļus un riekstus. Var ietonēt putru ar karkades tējas uzlējumu, iegūstot rozā putriņu, savukārt, ar spinātiem var iegūt zaļu nokrāsu. Garšai var pievienot kanēli un vaniļu. Tiem, kas ievēro slaido līniju, labāk putru nevis vārīt, bet apliet ar ūdeni, piemēram, auzu pārslas vai griķus, un ļaut tiem uzbriest.