Mafini

Populārākie raksti
Špikeris: Cik ilgi saldētavā drīkst turēt dažādus produktus
21.aprīlis 2017 14:22
Saldēšana ir viens no tiem veidiem, kā paildzināt dažādu gaļas, piena un citu produktu mūžu. Saldējot tiek apstādināta pārtikā esošo baktēriju augšana, un tas nozīmē, ka produkti tiek "iekonservēti" līdz brīdim, kad vēlamies tos atkausēt un izmantot atkal. Tomēr arī saldētavā turētiem produktiem ir savs termiņš – cik ilgi tos drīkst lietot pēc sasaldēšanas?
Vienkāršas mājas plātsmaizes, ko saldummīļiem izbaudīt garajās brīvdienās
16.jūnijs 2015 12:42
Mēs, latvieši, esam saldummīļi - visvairāk mums garšo plātsmaizes, kūkas un augļu deserti, turklāt tos visbiežāk gatavojam paši. Tā secināts SKDS un Rimi Latvia rīkotajā iedzīvotāju ēšanas ieradumu pētījumā.
Mafini saldākam rītam: 10 pārbaudīti likumi  (1)
14.februāris 2015 09:30
Brīvdienu rīti ir kā radīti gardumu gatavošanai mājās - bet, ja neslinkosi un jau iepriekšējā vakarā sagatavosi mīklu, arī darbdienās varēsi palutināt savus mīļos, pie brokastu tējas vai kafijas pasniedzot pašceptus, tikko no krāsns nākušus mafinus. Best Recipes ir apkopojis 10 likumus, kas jāievēro, lai mafini vienmēr būtu čaugani, aromātiski un ar patīkamu konsistenci. Izrādās, mafinu cepšana patiesībā tas nav nekas sarežģīts un ar nelielu vecāku piepalīdzēšanu tā izdosies par bērniem!