Lielbritānijā notiekošajā izsolē "Historics at Brooklands" šāgada 2.jūnijā tiks pircējiem piedāvāts viens betmobiļiem, kas metāla virsbūves izpildījumā pasaulē ir tikai trīs eksemplāros. Tam ir priekšējā panelī iebūvēts tālrādis, "Batphone" tālrunis un uz aizmuguri izšaujams tīkls.

Izsolē izliktais betmobilis tapis uz 1973.gada "Lincoln Continental" bāzes un ir pārbūvēts pēc analoģijas ar 60.gadu oriģinālo betmobili. Lai arī šis spēkrats nav izmantots filmas uzņemšanā, tomēr tas ir figurējis "Batman TV" radījumā, "Batman" izbraukuma šovos un dažādos reklāmas pasākumos ar Adamu Vestu, Betmena lomas atveidotāju filmā.

Šis betmobilis ir Lielbritānijas transportlīdzekļu reģistrē, tam ir pielaide braukšanai pa koplietošanas ceļiem un arī vēl gadu derīgs tehniskās apskates sertifikāts. Kā norāda tā pašreizējas īpašnieks, tad viņš ar šo spēkratu mēdza bieži braukāt un tas ir tehniski uzticams.

Piedāvājam noskatīties video ar fragmentiem no 60.gadu "Batman" filmas, kurā šāds auto redzams darbībā. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !