Foto: Sadursme.lv

Otrdien, 20. februārī, ap pulksten 13.40 Ropažu pašvaldības policijas trafarētais automobilis "Volkswagen" ietriecās autobusa pieturā Granīta ielā.

Pēc Valsts policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, policijas VW vadītājs ietriecies sabiedriskā transporta pieturas nojumē, jo izvairījies no citas iespējamas sadursmes.

Kā norāda aculiecinieki, pašvaldības policijas automobilis braucis ar ieslēgtām bākugunīm, bet pēkšņi uz ceļa parādījies cilvēks, no kura policijas auto izvairījās un rezultātā ietriecās pieturas nojumē.

Soctīklos publicētajā aculiecinieku video redzams, ka negadījuma vietā strādā vairāki operatīvie dienesti – Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

Kad notikuma vietā ieradās VUGD ekipāža, cilvēki no avarējušās automašīnas jau bija izkļuvuši pašu spēkiem. Ugunsdzēsēji glābēji ar glābšanas automobiļa palīdzību pacēla pieturas jumtu un izvilkta automašīnu. Tika nozāģētas bojātās metāla konstrukcijas, bet ar absorbenta palīdzību sakārtota ceļa braucamā daļa.

Valsts policija šobrīd skaidro negadījuma apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!