Atver pasauli jaunām iespējām
Krivenchy rudens mūzikas izlase
Ikviens izvēlas klausīties tādu mūziku, kas atbilst katra personīgajām vēlmēm un gaumei. Pat vienas un tās pašas dziesmas klausīšanās var sniegt dažādas emocijas. Audio pieredzi paspilgtina dažādi aksesuāri, piemēram, bezvadu austiņas, kuru mērķis ir pēc iespējas precīzāk atskaņot skaņas. Galaxy Buds2 – Samsung jaunākās bezvadu austiņas, pateicoties ekvalaizera funkcijai, kas ļauj pielāgot augstākās frekvences un basus lietotāja vēlmēm, nodrošinās bagātīgu un visaptverošu skaņas kvalitāti. Iedvesmojoties no izsmalcinātās un jaudīgās skaņas, mūziķis Jānis Krīvēns jeb Krivenchy sadarbībā ar Samsung ir radījis autentisku un rūpīgi atlasītu rudens mūzikas izlasi.
"Man nekad nav bijusi izteikta rudens depresija - mistisku iemeslu dēļ es depresīvāks kļūstu tieši pavasarī, tāpēc rudens man vienmēr ir asociējies ar melanholisku romantismu. Ar mūziku man ir īpašas attiecības – rūpīgi izvēlos, ko klausos, jo esmu ļoti empātisks un viegli ietekmējos no audiālām skaņām. Tieši tāpēc es parasti neklausos saldsērīgus un smeldzīgus gabalus, taču šajā rudens izlasē esmu atlasījis un apkopojis savas "zelta dziesmas" – tās ir gan emocionālas, gan ritmiskas. Perfekts mūzikas balanss, kas, domājams, patiktu daudziem," uzsver mūziķis Jānis Krīvēns jeb Krivenchy.



Uzlabots bass un precīzi noregulēts ekvalaizers
Cilvēki mūziku klausās dažādi. Daži dod priekšroku izteiksmīgai augstākajai frekvencei, bet citi – spēcīgam basam. Pateicoties sešiem uzlabotiem ekvalaizera režīmiem, kas ir pielāgojami lietotāju vēlmēm, Galaxy Buds2 bagātinās klausīšanās pieredzi, ļaujot sadzirdzēt iecienītākās skaņas daļas. Piemēram, režīms Normal būs piemērots lielākajai daļai mūzikas žanru, tai skaitā popmūzikai, savukārt Treble boost akcentēs un izcels mūziķa balsi. Clear mode režīmu ieteicams izvēlēties, ja klausāties kamermūziku vai vēlaties solo laikā koncentrēties uz vienu instrumentu, savukārt orķestra mūzikai piemērots būs Dynamic režīms.

Papildus izsmalcinātajai mūzikas skaņas kvalitātiei, arī skatoties video saturu, skaņa tiks padarīta vēl dzīvāka. Īpaša uzmanība pievērsta arī runātā satura kvalitātei – klausīties audiogrāmatas un podkāstus vislabāk būs Treble boost režīmā. Savukārt saturam ar specifiskiem skaņas efektiem, piemēram, ASMR, piemērotāki būs Clear vai Dynamic režīmi. Protams, skaņa ir atkarīga no katra individuālās gaumes. Tā vietā, lai iestatītu noklusējuma standartu, labāk ir izvēlēties savu iecienītāko režīmu. Savu skaņu var atrast klausoties dažādas dziesmas vienā režīmā, uzzinot, kurai tiek dota priekšroka.
Hi-Fi audio sistēmas pieredze bezvadu austiņās
Austiņu pamatfunkcija ir nodrošināt audio, kas ir maksimāli pietuvināts sākotnējai skaņai. Parasti, lai nodrošinātu izcilu audio sniegumu, ir nepieciešami lieli draiveri, taču Buds2 iestrādātais divvirzienu draiveris nodrošinās ļoti līdzsvarotu skaņu, saglabājot veiktspēju un vienlaikus panākot līdzsvaru arī starp dizainu. Turklāt tās ir ļoti ērtas un līdz šim vieglākās Samsung austiņas. To lietotāji nejutīs neērtības pat tad, ja tās tiks nēsātas ausīs ilgu laiku.
Pieejamība un cena
Bezvadu austiņas Galaxy Buds2 iespējams iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem vai tiešsaistē samsung.lv. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 149 eiro. Papildu informācija: www.samsung.lv.