EPISKS STANDARTS
Atbildi uz zvaniem un saņem ziņas, izmantojot arī citas Galaxy ierīces
Samsung, izstrādājot savas ierīces, lielu uzmanību pievērš Galaxy ekosistēmas savienojamībai – visas Galaxy ierīces nevainojami sadarbojas, nodrošinot vispusīgu, savienotu un plašu pieredzi. Piemēram, ja ne vienmēr pa rokai ir viedtālrunis, uz zvaniem un īsziņām iespējams atbildēt, izmantojot arī Galaxy viedpulksteni, planšetdatoru vai bezvadu austiņas.
Zvani un ziņas citās ierīcēs ir funkcija, pateicoties kurai, vairs nebūt jāpārtrauc iesāktais, lai atbildētu uz zvanu, ja viedtālrunis nav pa rokai. Piemēram, ienākošie zvani tiks atspoguļoti planšetdatora ekrānā, un aktivizēt zvanu varēsi ar bezvadu austiņām vai planšetdatoru. Galaxy Buds2, Buds Pro un Buds Live ir iebūvēta balss uztveršanas ierīce, kas automātiski un ātri savienosies ar planšetdatoru un ļaus atbildēt uz zvaniem attālināti. Dažādus iestatījumus iespējams pielāgot arī lietotnē Galaxy Wearable, kas pieredzi ļauj vēl vairāk personalizēt.
Kā aktivizēt zvanu un ziņu saņemšanu citās Galaxy ierīcēs
Vispirms pārliecinies un pārbaudi, vai ierīces programmatūra un citas saistītās programmas ir atjauninātas un instalētas to jaunākās versijas.
Pieraksties savā Samsung kontā un pievieno tam līdz pat trīs viedierīcēm, kurās varēsi saņemt zvanus un īsziņas.
Viedtālrunī un planšetdatorā atver iestatījumus un izvēlies sadaļu papildu funkcijas.
Izvēlies funkciju zvani un ziņas citās ierīcēs un to aktivizē. Atceries, ka visām ierīcēm ir jābūt savienotām vienā Samsung kontā.
Pieejamība un cena
Jaunās Samsung Galaxy S22 sērijas ierīces – S22 sērijas viedtālruņus, Tab S8 planšetdatoru, bezvadu austiņas Buds2, Buds2 Pro, Buds Live – var iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem un samsung.lv.