EPISKS STANDARTS
Galaxy Watch4 jaunās fitnesa un labsajūtas funkcijas
Labākais sabiedrotais labsajūtas uzlabošanai
Izvirzīt mērķi ir tikai daļa no vēlamajiem panākumiem, daudz grūtāk ir noturēties ceļā uz tā sasniegšanu. Tas attiecas arī uz mērķiem, kas saistīti ar veselīgāku dzīvesveidu, labāku miegu un fiziskām aktivitātēm. Tieši tam var palīdzēt viedpulksteņa Samsung Galaxy Watch4 jaunās funkcijas, kas ne tikai ļaus analizēt miega kvalitāti, iegūt padziļinātākus datus par vispārējo veselības stāvokli un slodzi treniņos, bet arī sniegs personificētus ieteikumus, lai šos rādītājus mērķtiecīgi uzlabotu.
Galaxy Watch4 jaunās un paplašinātās funkcijas orientētas uz atbalsta sniegšanu dažādu personisko rezultātu uzlabošanai. Viedpulksteņa lietotāji tagad ar tā palīdzību var izveidot sev individuāli pielāgotu intervāla treniņu programmu, saņemt praktiskus ieteikumus miega kvalitātes uzlabošanā, kā arī izmantot citas papildu iespējas savas labsajūtas veicināšanā. Turklāt pieejami arī dažādi vizuālie uzlabojumi, tai skaitā jauni pulksteņa ciparnīcas un siksniņu dizaini, kas īpaši piemēroti pavasara un vasaras sezonai – košās un atraktīvās krāsās.
Nervozais pingvīns vai piesardzīgais briedis
Kas visprecīzāk raksturo tavu miegu?
Samsung Galaxy Watch4 papildu esošajām miega uzraudzības un analītikas iespējām tagad var palīdzēt arī iedibināt veselīgākus miega ieradumus. Viens no lielākajiem izaicinājumiem sabiedrībā – saprast, cik svarīgi ir izvirzīt miegu un tā kvalitāti kā prioritāti, lai uzlabotu savu veselību un labsajūtu. To atzīst arī viena no pasaules vadošajām miega organizācijām – Nacionālais Miega fonds, kas ASV veiktā pētījumā konstatējis, ka, lai gan cilvēki pandēmijas laikā ir gulējuši ilgāk, ir cietusi miega kvalitāte. Samsung, izstrādājot savus produktus, lielu nozīmi piešķir ar miegu saistītām funkcijām un iespējām, jo tieši ar tehnoloģijām iegūstamie dati var palīdzēt uzlabot labsajūtu. Dažkārt nepieciešams pamainīt pat nelielus ikdienas ieradumus, lai miega kvalitāte būtiski uzlabotos.
Pēc tam, kad secīgi septiņas dienas ir analizēti pulksteņa nēsātāja miega dati, kā arī ir aizpildītas divas aptaujas par indivīda miega paradumiem, Galaxy Watch4 lietotāji var uzzināt, kurš miega dzīvnieks viņam ir raksturīgākais. Samsung ir izveidojis astoņus dažādus miega profilus atšķirībā no gulēšanas paradumiem, un katram no tiem ir piedēvēts savs simbolisks dzīvnieka tēls, piemēram, jūtīgais ezis vai nervozais pingvīns. Pēc tam lietotājam tiek izveidota individuāla vairāku nedēļu programma ar mērķi uzlabot miega kvalitāti. Tajā iekļautas dažādas aktivitātes – miega uzlabošanas izaicinājumi, labo ieradumu saraksti, izglītojoši raksti par miegu, meditācijas un atgādinājumi, kas palīdzēs lietotājam uzlabot miega un arī dzīves kvalitāti. Mēdz teikt, ka dienas produktivitāte slēpjas iepriekšējās dienas vakarā un nakts mierā, un tas ir īpaši svarīgi, lai no rīta pamostos možs un enerģijas pilns jauniem izaicinājumiem.
Labākais sabiedrotais fizisko aktivitāšu mērķu sasniegšanai
Aktīvā dzīvesveida pārstāvji noteikti jau ir pārliecinājušies, cik svarīga loma ir ikdienas treniņiem, lai, piemēram, veiksmīgi noskrietu maratonu vai piedalītos izturības sacensībās. Tam īpaši noderīga būs Galaxy Watch4 jaunā intervālu treniņu funkcija, kas paredzēta gan profesionāļiem, gan ikdienas riteņbraucējiem un skrējējiem, kuri vēlas uzlabot savu sniegumu. Tā ļauj iepriekš iestatīt plānoto sasniedzamo treniņu ilgumu, distanci un citus rādītājus, pēc kuriem tiek izveidota individuāla treniņu programma. Tajā iekļauti gan augstas, gan zemākas intensitātes treniņi, kas ļauj savu mērķi sasniegt ar regulārām, iedarbīgām un mērķtiecīgām darbībām. Lai palīdzētu lietotājiem veikt piemērotus vingrinājumus, arvien aktīva ir sadarbība ar citām augstu novērtētām fitnesa lietotnēm, piemēram, Adidas Running un Strava.

Samsung revolucionārā BioActive Sensor tehnoloģija, kas apvienota ar Samsung Health Monitor lietotni, ļauj Galaxy Watch4 lietotājiem jebkurā laikā un vietā uzraudzīt arī savu sirds veselību – gan sirdsdarbības ātrumu, gan sirds elektrisko aktivitāti, gan asinsspiedienu, izmērīt skābekļa līmeni asinīs, kā arī veikt ķermeņa masas analīzi. Šie rādītāji ir būtiski ne vien aktīvā dzīvesveida piekritējiem, bet katram, kurš vēlas sekot līdzi svarīgākajiem savas veselības rādītājiem.
Paplašināta ekosistēmas savienojamība
Samsung turpina paplašināt dažādu lietotņu ērtu savienojamību Android ekosistēmā. Viedpulksteņi aprīkoti ar Samsung un Google kopīgi izstrādāto operētājsistēmu Wear OS. Tas nozīmē, ka visas Google lietotnes un pakalpojumi ir pieejami arī viedpulkstenī. Tāpat pulksteni var izmantot arī bezkontaktu norēķiniem – Google Pay funkcija nodrošina savienojumu arī ar tādiem pakalpojumu sniedzējiem kā Swedbank, Revolut un citiem.

Galaxy Watch4 nevainojami sinhronizējas ar viedtālruni un nodrošina izcilu sadarbību ekosistēmas ietvaros, viegli savienojoties ar citām ierīcēm, piemēram, bezvadu austiņām Galaxy Buds Pro. Auto Switch jeb automātiskā pārslēgšanās funkcija nodrošinās, ka audio Galaxy bezvadu austiņās būs iespējams kontrolēt, izmantojot gan tālruni, gan pulksteni.
Samsung ir vadošais eSIM tehnoloģiju attīstītājs, tāpēc patērētāji varēs baudīt brīvību un palikt savienoti pat tad, ja viedpulkstenis nebūs līdzi ikdienas gaitās – tas automātiski sinhronizēsies ar viedtālruni un nodrošinās sasniedzamību. Turklāt, ja kādai no Galaxy ekosistēmas ierīcēm ir zems akumulatora līmenis, iespējams izmantot enerģijas kopīgošanas iespēju (Wireless PowerShare) un austiņas vai viedpulksteni uzlādēt ar viedtālruni.
Pieejamība un cena
Jaunās Samsung Galaxy S22 sērijas ierīces un Galaxy Watch4 sērijas viedpulksteņus var iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem un samsung.lv.