EPISKS STANDARTS
Kā ātri un ērti kopīgot failus starp Galaxy ierīcēm
Pārsūtot fotoattēlus lietotnē WhatsApp, tiek samazināta fotogrāfiju kvalitāte, savukārt e-pastā pieļaujamais failu lielums ir limitēts – šie ir ierobežojumi, ar kuriem saskārušies daudzi. Pateicoties Quick Share funkcijai (ātrā kopīgošana), Galaxy ekosistēmas ietvaros failu kopīgošana starp viedierīcēm vēl nekad nav bijusi tik vienkārša. Tāpēc savus fotoattēlus, videoklipus un failus pārsūtīt draugiem vari vēl ērtāk, nezaudējot kvalitāti un ietaupot savu laiku. Tagad Quick Share funkcija ļauj koplietot failus starp ierīcēm divreiz ātrāk nekā iepriekš.
Quick Share funkcija ir pieejama Galaxy viedtālruņos un planšetdatoros ar Android OS versiju 10.0 un One UI 2.1 vai jaunāku versiju. Līdz ar to Galaxy viedierīču lietotāji bezvadu režīmā var pārsūtīt fotoattēlus, videoklipus, dokumentus un daudz ko citu bez ierobežojumiem.
Kā izmantot Quick Share funkciju
1
Vispirms pārliecinies un pārbaudi, vai ierīces programmatūra un citas saistītās programmas ir atjauninātas un instalētas to jaunākās versijas. Tāpat pārliecinies, ka iestatījumos ir aktivizēta Quick Share funkcija, kas ļauj kopīgot saturu starp kontaktu sarakstā esošajām personām vai ikvienu tuvumā esošu personu.
2
Atlasi fotoattēlus, video failus vai dokumentus, kurus vēlies pārsūtīt, un nospied pogu Kopīgot. Izvēlnes logā izvēlies Quick Share funkciju un varēsi atlasīt sev tuvumā esošos draugus, kuriem pārsūtīt failus.
3
Taviem draugiem būs jāakceptē failu saņemšana, tiklīdz tas tiks izdarīts, faili tiks pārsūtīti uz izvēlēto viedierīci. Un tas arī viss! Ātri un vienkārši.
Jaunākajos Galaxy viedtālruņos ir arī Samsung Private Share funkcija, kas pirms informācijas kopīgošanas paslēpj visus fotoattēlu atrašanās vietas metadatus, kā arī ļauj kontrolēt to, kurš var piekļūt sūtītajam saturam un cik ilgi tas būs pieejams. Šis ir drošs veids, kā pārsūtīt arī konfidenciālus dokumentus, jo lietotne izmanto blokķēdē balstītu tehnoloģiju, un viss pārsūtāmais saturs tiek šifrēts. Lai izmantotu šo funkciju, jāveic tie paši soļi, kas minēti augstāk, tikai Quick Share funkcijas vietā jāizvēlas Private Share funkcija.
Pieejamība un cena
Jaunās Samsung Galaxy S22 sērijas ierīces var iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem un samsung.lv.