EPISKS STANDARTS
Kā uzņemt attēlus ar viedpulksteni
Viedtālrunis mūsdienīgam ierīces īpašniekam pilda ne tikai saziņas funkciju, bet regulāri kalpo kā galvenais rīks, lai iemūžinātu ikdienas mirkļus. Taču lieliskam gala iznākumam ar augstu kameras izšķirtspēju un dažādiem foto režīmiem var būt par maz, jo nozīme ir arī izvēlētajam leņķim un kompozīcijai. Uzņemt selfiju ar vairākiem cilvēkiem, turot telefonu rokā, var būt īpaši izaicinoši. Bet, izmantojot telefona un viedpulksteņa savienojuma iespējas, šādu foto izdosies iemūžināt pavisam ērti.
Viedpulksteni var izmantot foto mirkļa fiksēšanai, kā arī, lai apskatītu bildes priekšskatījumu. Tas nozīmē, ka telefonu vari novietot sev vēlamā vietā, leņķī un viedpulksteņa ciparnīcas ekrānā redzēt attēla priekšskatījumu.
Lai izmantotu šo un citas ekosistēmas priekšrocības, ierīcēm jābūt iepriekš savienotām, izmantojot Bluetooth, un jābūt reģistrētām vienā Samsung kontā.
Pieejamība un cena
Jaunās Samsung Galaxy S22 sērijas ierīces un Galaxy Watch4 sērijas viedpulksteņus var iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem un samsung.lv.