Grupa "Laika suns" laidusi klajā jaunu dziesmu "Nav kur iet". Tai tapis arī videoklips ar dejotāju un horeogrāfi Olgu Žitluhinu galvenajā lomā.

Kā stāsta grupas dalībnieks Arnis Račinskis: "Dziesma ir par to nakts noslēguma daļu, kad jau ir gaišs un visi normālie cilvēki guļ vai vienkārši vada savas normālās dzīves, bet tu jūties mazliet kā no citas planētas tukšajās pilsētas ielās. Un varbūt dzīvē arī."

Grupa "Laika suns" ir no Rīgas. Tā spēlē popdziesmas ar skaļa roka enerģiju, smeļoties iedvesmu gan šodienas lielpilsētu ritmos, gan ģitārmūzikas zelta laikmetos.

Grupa pazīstama ar dziesmām "Pavasari", "Dažas no meitenēm", "Atceries Rīgu vasaras naktīs" un citām, kas ieguvušas augstu novērtējumu un ir iecienītas arī Latvijas radio staciju repertuārā. Grupa izdevusis divus albumus un ansambļa dalībnieki zināmi arī kā grupu "Mofo", "The Sound Poets", "Tesa" un citu indie grupu dalībnieki.

Tuvākie grupas "Laika suns" koncerti gaidāmi 30. jūlijā Liepājā, "Rita's Margarita" un 15. septembrī Rīgā, "Hanzas perona" terasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!