Fоtо: Aksels Bergs
Rīgas pašvaldība Jaunā gada sagaidīšanu rīkos sešos Vecrīgas laukumos, tāpat īpašu svinēšanas programmu būs iespēja baudīt dažādās kultūras un izklaides vietās Rīgā.

Jaunā gada sagaidīšana notiks Rātslaukumā, Līvu laukumā, Pils laukumā, Kaļķu ielas posmā starp Vaļņu ielu un Aspazijas bulvāri, laukumā pie Pulvertorņa, kā arī laukumā pie Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja. Svētku programma paredzēta no pulksten 21 līdz 2.

Rātslaukumā par līksmību gādās DJ Stocka, Līvu laukumā viesus priecēs DJ Magnuss Eriņš, laukumā pie Pulvertorņa – DJ Aspirins, bet laukumā pie Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja par labu noskaņojumu rūpēsies DJ Dubra.

Vaļņu un Kaļķu ielas krustojumā uzstāsies DJ Roberts Lejasmeijers, bet Pils laukumā – Valdis Melderis.

Atbilstoši svētku noskaņai uz ēku fasādēm pie svinību laukumiem būs skatāmas mākslinieku Annas Meldrājas, Sandijas Trautmanes un Dāvja Kristapa Aigara veidotās svētku video projekcijas par tēmu "Ziemas pasakas".

Lai apmeklētājus sasildītu, pasākumu norišu vietās būs pieejami karstie dzērieni un uzkodas. Vecrīgā tiks izvietotas Jaunā gada sagaidīšanas svinību norišu vietu kartes, lai katrs spētu atrast tieši sev piemērotāko vietu, kurā līksmi sagaidīt 2024. gadu.

Pasākuma kulminācijā, pirms pulkstenis sitīs pusnakti, visi sanākušie vienosies kopīgā laika atskaitē. Jaunais 2024. gads tiks iezīmēts ar nelieliem pirotehnikas specefektiem, vēsta Rīgas Domes pārstāvji.

Jaunā gada sagaidīšana Rīgas cirkā "Disco Masquerade"



Galvaspilsētas centrā, Rīgas cirkā 31. decembrī notiks masku balle. Šī gada tēma – disko. Greznās svinībās cilvēki aicināti atpūsties un sagaidīt jauno gadu svētku atmosfērā ar izmeklētu dzīvo mūziku un aizraujošiem cirka priekšnesumiem, vēsta viens no pasākuma rīkotājiem, Mārtiņš Mielavs.

"Disco Masquerade" norisināsies vairākās deju zālēs ar galveno skatuvi cirka arēnā un VIP zonu balkonos. Muzikālā programmā skanēs disko mūzika dažādu mākslinieku izpildījumā. Uzstāsies grupa "Zodiaks" un Raita Ašmaņa bigbends ar džeza un disko programmu. Kārtīgai dejošanai skanēs Raimonda Paula 80. gadu disko hitparāde "Diskopauls", kuru izpildīs Elza Rozentāle, Miķelis Putniņš, Toms Mikāls, Kristians Priekuls, Rūdolfs Dankfelds un meistars Žoržs Siksna. Savukārt, duets "Domenique Dumont" aicinās šūpoties maigākos ritmos. Cirka mākslu pārstāvēs somu cirka māksliniece Aino Mäkipää un argentīniešu klauns ar latviešu saknēm Cronopio.

Visas nakts garumā pasākumā būs pieejama atpūtas zona un vairāki bāri. Viesi varēs izklaidēties dažādās aktivitātēs karaoke zālē, tetovēšanas salonā un piedalīties deju spēlē "Dvēseles vilcieniņš" (Soultrain dance battle) performanču dīvas Venčeskas un dīdžeju apvienības "Disco Juice Hustlers" (Judzhen, Drews1, Daniel I) vadībā.

Organizatori aicina piedalīties karnevāla sajūtas radīšanā un savus disko svētku tērpus papildināt, greznojoties ar svētku maskām.

"Disco Masquerade" sākums pulksten 22, ieeja no pulksten 21 no Merķeļa ielas.

Jaungada sagaidīšanas balle "Labu labais 2024" VEF Kultūras pilī

Fоtо: LETA


VEF Kultūras pilī 31. decembra vakarā, sākot no pulksten 22 notiks Jaungada balle "Labu labais 2024".

Programmā skanēs dziesmas un dejas kopā ar leģendāro estrādes dziedātāju Žoržu Siksnu un viņa lielākajiem hitiem, Vecgada koncerts kopā ar dziedātāju Elzu Rozentāli, kura šim vakaram īpaši gatavo Maestro Raimonda Paula dziesmu "Vīrietis labākajos gados", "Atgriešanās", "Papu, saki mammai pats" u.c. teatralizētas versijas, kā arī teātris, smiekli, humors un Jaungada skeči kopā ar lieliskajiem aktieriem Elīnu Vāni un Imantu Stradu.

Pasākuma laikā darbosies bārs, biļetē iekļautas sagaidīšanas uzkodas un dzēriens.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties "Biļešu paradīzes" tīklā.

"Brīnumainā kārtā". Vecgada balle "Hanzas peronā"

Fоtо: Kārlis Dambrāns/DELFI

31. decembrī no pulksten 20 "Hanzas peronā" norisināsies Vecgada balle "Brīnumainā kārta". Svinīgi izklaidejošo pasākumu veido režisore Laura Groza, māksliniece un scenogrāfe Anna Heinrihsone, mūziķu kolektīvs "Perona zelta ansamblis" jeb dziedātāja Santa Šillere, pianists Kristaps Vanadziņš, basists Jānis Rubiks, ģitārists Rihards Goba, pūšaminstrumentālisti Dāvis Jurka, Uldis Ziediņš un Reinis Puriņš, kā arī perkusionists un ansambļa vadītājs Rūdolfs Dankfelds. Balles libreta autors ir Rvīns Varde, vienā no galvenajām lomām - pavārs Mārtiņš Sirmais. Ansamblim atpūsties, bet dejām nerimt ļaus Mixmaster Raitis.

Pirmais dzēriens un uzkodas ar Sirmā gādību iekļauti cenā. Balles laikā darbosies bārs un bufete.

Šobrīd pārdošanā pieejamas sēdvietām nepiesaistītas ieejas biļetes, ko var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

"Labvēlīgā tipa" koncertšovs Ķīpsalā

Fоtо: Publicitātes foto

Ķīpsalas hallē 31. decembrī pulksten 20 gaidāms grupas "Labvēlīgais tips" koncertšovs "Lai laime nepāriet 2024".

Šovā tiks piedāvāta divdaļīga muzikāli izklaidējoša programma ar neiztrūkstošu bufetes pauzi. Pirmā daļa būs kā kodolīgs šā gada pārskats par būšanām un nebūšanām mūsu valstī, bet otrajā klausītāji tiks aicināti aizmirst par sēdkoncertu un ļauties svētku priekam un līksmei. Koncertos izskanēs vokāli instrumentālā ansambļa "Labvēlīgais tips" dziesmu zelta fonds, kam tiks pieplusoti daži jaunumi un pat pirmatskaņojumi.

Šova īpašie viesi būs Vidzemes Augstskolas un Valmieras Kultūras centra jauniešu koris "Skan", kā arī Kaspars Upaciers jeb Ufo, kurš parūpēsies par jokiem un dažām rotaļām vakara iesildošajā daļā, uz kuru visi aicināti ierasties jau laikus.

Kopā ar visiem svētkus svinēs: Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņinstrumenti), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņinstrumenti) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

Biļetes uz koncertšoviem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Jaungada lielākā zaļumballe Ziemeļeiropā – "123123"

Fоtо: Publiciātes attēls

Koncertzālē "Palladium", turpinot pēdējo gadu labākās tradīcijas, grupa "Mazais princis" ielūdz uz Jaungada lielāko zaļumballi Ziemeļeiropā – "123123". Koncertzāle 31. decembrī būs atvērta no pulksten 20.

Vakara programā: duets "Mazais princis", improvizācijas teātris "Divas", Līgas Libertes deju teātris, DJ Toms Grēviņš, Krivenchy, grupa "Apvedceļš", Makree un apvienība "Elpo", DJ Mārtiņš Staķis, Marko Ojala. Būs arī pārsteiguma viesi.

Apmeklētāji aicināti tērpties svinīgi, ar zaļu akcentu – "mīlas bruņās un saulesbrillēs".

Pasākuma laikā darbosies vairāki bāri, ar dzērieniem un uzkodām.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !