Fоtо: LETA
Sestdien, 20. augustā pie Nacionālās operas norisinājās tradicionālais basketbola turnīrs "Krastu mačs", ko atklāja Saeimas un Rīgas Domes deputātu komandu spēle.

Atklājot politiķu maču, uzrunas teica abu komandu kapteiņi – Rīgas vicemērs Andris Ameriks un premjerministrs Valdis Dombrovskis (V), kā arī Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs, kurš novēlēja cīnīties par to, lai labais un kreisais krasts izvērstos vēl plašāki.

Mačā ar divu punktu pārsvaru (24:22) uzvarēja Labā krasta komanda premjera vadībā.

Basktebols tika spēlēts 24 stundas, turnīrā piedalījās 48 komandas un rezultāts no starta svilpes 20.augusta plkst.11 līdz finiša svilpei 21.augustā plkst.11 tika skaitīts kopā, līdz turnīra noslēgumā uz tablo rādīja 1311:1155 par labu Daugavas labajam krastam.

Sacensībās piedalījās Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga", topošās filmas "Sapņu komanda 1935" aktieri, abas lielākās Latvijas augstskolas – Latvijas Universitāte un Rīgas Tehnisksā universitāte, Rīgas brīvostas pārvalde un vieni no pasākuma sponsoriem būvniecības uzņēmums SIA "Re&Re", ratiņbasketbolisti, žurnālisti, citu sporta veidu polulāri sportisti, mākslinieki u.c.

Nākamais diennakts basketbola turnīrs notiks 2012.gadā jau tradicionāli Rīgas brīvostas un Rīgas svētku ietvaros.


Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !