Foto: Vida Press

Aktrise un komiķe Melisa Makārtija gadiem ilgi ir cietusi no kritikas un komentāriem, kas jāklausās par Holivudas standartiem neatbilstošo augumu un svaru. Kā sekas, periodiski eksperimentējusi ar absurdām diētām, mocījusi sevi morāli un fiziski. Tomēr pēdējos mēnešos, kā demonstrē sievietes "Instagram" konts, šī nemitīgā cīņa ir vainagojusies ar panākumiem, un beidzot ar veselīgu pieeju.

Filmējoties 2021. gada filmā "Thunder Force" ar kolēģi Oktāviju Spenseri, Makārtnija uzņēmusi deju videoklipu soctīkliem. Superpiegulošā ādas bodijā tērpusies, demonstrē jau tad ievērojami samazinājušās auguma aprises.

Pērn Ziemassvētkos, turot rokās reklamējamās sveces, tērpusies sarkanā kleitā un ar svētku rotājumu uz galvas, viņa atkal jau atgādināja par savu jauno ampluā.

Nesenākais "Instagram" ieraksts ir tapis pirms trīs dienām, fotogrāfija, kas uzņemta “RuPaul’s Drag Race” 16. sezonas skatīšanās ballītē. Piegulošā, mirdzošā kombinezonā un ar uzsaukumu: "Koko Šanele reiz teica: "Pirms izej pa mājas durvīm, paskaties spogulī un vismaz vienu lietu novelc. Bet es neesmu Koko Šanele. Es saku, krāmē tik virsū!" svars ir zudis, bet vismaz humors ir palicis.

Kur pazuda svars?

Izdevumā "People" viņa ir atbildējusi uz ziņkārīgo jautājumiem. Atzinusi, ka iegūstot lomu "Gilmore Girls" (2016. gadā), ārsta uzraudzībā esot ievērojusi diētu, kuras laikā bijis jāpatērē ēdiens tikai šķidrā formā. Šis neprāts esot ļāvis atvadīties no 32 kilogramiem četru mēnešu laikā. "Es vairs tā nekad nedarīšu. Pusi no laika jutos badā un kā prātā sajukusi," viņa teica.

Kopš tā laika viņa ir atbrīvojusies vēl no 34 kilogramiem. Šoreiz, kā pati saka, tam neesot nekāda sakara ar striktām diētām, neprātīgiem kaloriju ierobežojumiem vai pārdabiskiem sporta treniņiem.

"Es beidzot sev pateicu: "Dieva dēļ, beidz taču par to satraukties, un tas bija labākais, ko jebkad esmu paveikusi," viņa atklāja "CBS". "Es patiešām beidzu satraukties par savu svaru. Pārstāju pār-analizēt, pār-domāt, pārspīlēt ar visu... Izbeidzu pastāvīgi uztraukties un izrādījās, ka atteikšanās no nervozēšanas un trakošanas, dīvainā kārtā, nostrādāja."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!