Foto: LETA

Pirmdien, 7. janvārī, Fabrikas restorānā Ķīpsalā norisinājās pērn mūžībā aizgājušā komponista Ulda Stabulnieka piemiņas koncerta diska atvēršanas pasākums, kuru apmeklēja arī dziedātāja Samanta Tīna kopā ar savu jauno draugu.

Lai gan Samanta ir aktīva dažādu sabiedrisku pasākumu apmeklētāja, savu jauno mīļoto - uzņēmēju Kasparu (abi kopā attēlā) - viņai no svešām acīm krietnu laiku izdevies slēpt. Izrādās, tas darīts apzināti, jo mīļotajam puisim pie sev pievērstās uzmanības, saejoties ar populāru mākslinieci, bijis jāpierod.

"Kopā esam jau ilgāku laiku, bet man ar šādām lietām nepatīk zīmēties. Viņam tas viss ir kaut kas jauns, un es negribēju uzbāzties. Arī šobrīd viņš mēģina saprast, kāpēc, izejot sabiedrībā, viņu visi fotografē," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Samanta.

Pēdējās viņas skaļāk apspriestās attiecības bija ar amerikāņu mūziķi, grupas Stomp dalībnieku Džonu, bet Kaspars ar izklaides industriju neesot saistīts - viņš veiksmīgi nodarbojoties ar savu biznesu, un Samanta neslēpj prieku, ka viņš ir no citām aprindām.

Tiesa, fakts, ka puisis par šovbiznesa aizkulisēm neko daudz nav zinājis, sākumā radījis dažas problēmas, bet tagad viss esot atrisināts un abi mīlnieki ar pilnu krūti izbauda attiecības.

"Protams, otrai pusei ir jāsaprot, ka es varu būt nogurusi, ka man ir mēģinājumi un koncerti, ka varu nebūt labā omā, bet tas nav privātās dzīves dēļ, bet gan tāpēc, ka dažreiz šovbiznesa lietas ņem virsroku," skaidro dziedātāja.

Arī viņa ar lielu interesi sekojot līdzi Kaspara uzņēmējdarbībai, abi viens otram stāsta par savām darba lietām un neskopojas ar padomiem.

"Ja otrs saprot to, ko dari, atbalsta un uzmundrina, tad viss ir kārtībā. Jā, mums sākumā arī bija grūti, bet tagad viss ir izrunāts, kas arī ir galvenais," priecājas Samanta, kura šobrīd aktīvi gatavojas dalībai Eirovīzijas nacionālajā atlasē, kur bez mīļotā vīrieša atbalsta neiztikt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!