Фото: Vida Press

Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā), kura vienmēr rūpējusies par sabiedrības pārsteigšanu ar dažādiem ērmotiem izlēcieniem un aksesuāriem, nesen guva gūžas traumu, bet pēcoperācijas procesā viņa izvēlējusies pārvietoties ekskluzīvā ratiņkrēslā, kas darināts no zelta.

Ratiņkrēslu, kuru dziedātāja pasūtījusi juvelierizstrādājumu zīmola Mordekai dizainerim Kenam Boročovam, pati Lady Gaga mīļi dēvē par Emmu, un tā detaļas klātas ar 24 karātu zeltu un rotātas ar dārgakmeņiem.

Boročovs, stāstot par neparasto pasūtījumu, ko saņēmis, atzinis, ka tas ir bijis liels izaicinājums un pagodinājums, kā arī pieticīgi atklājis, ka ar savu uzdevumu ticis lieliski galā, jo ratiņkrēsls darināts tā, lai Lady Gaga bez sarežģījumiem varētu valkāt arī tērpus ar sarežģītām detaļām.

Lai dziedātāju atveseļošanās procesā netraucētu lieka fanu uzmanība, ratiņkrēsla ādas sēdeklim pievienots arī īpašs pārklājs, kas nevēlamām acīm pilnībā noslēpj ierīcē sēdošo cilvēku.

Jāatgādina, ka savulaik Lady Gaga jau guvusi uzmanību ar ratiņkrēslu - savās performancēs viņa vairākkārt uz skatuves bija redzama ratiņkrēslā, bet šādi iznācieni viņai beidzās ar invalīdu nosodījumu.

Tiesa, arī zelta ratiņkrēsls guvis neviennozīmīgu reakciju, un daļa sabiedrības popmūzikas zvaigznei pārmet pārlieku vēlmi izrādīties un šokēt cilvēkus pat ar savām veselības problēmām.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !