Foto: DELFI

Aprīlī sākusies pieteikšanās TV3 populārā iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu otrajai sezonai, un starp saimniekiem, kuri ar raidījuma palīdzību iecerējuši atrast sev līgaviņas, ir arī jaunais dziedātājs Mārtiņš Jātnieks (attēlā).

Plašāku atpazīstamību Mārtiņš guva pēc dalības šova Okartes skatuve pirmajā sezonā, kurā viņš kopā ar grupas Jātnieki kolēģiem Sabīni Berezinu, Aneti Volmani un Rihardu Milleru jeb Rikardionu plūca uzvaras laurus.

Marta nogalē tapa zināms, ka puisis ir izšķīries no savas draudzenes Zitas, bet apņēmīgais jaunietis bez mīļotās sievietes palikt nevēlas, tāpēc nolēmis pieteikties TV šovā Saimnieks meklē sievu.  

Ar šova palīdzību puisis vēlas atrast sev sievu, kura nebaidītos no lauku darbiem un palīdzētu Mārtiņam un viņa ģimenei saimniekos Bauskas novada Codes pagasta bioloģiskajā saimniecībā Vaidelotes.

"Esmu jaunais zemnieks sava tēva saimniecībā Vaidelotes. Apsaimniekojam 400 hektāru lielu saimniecību, audzējam graudaugus un nodarbojamies ar tūrismu," par sevi stāstījis potenciālais šova dalībnieks.

Lauku darbos iesaistījusies visa Mārtiņa ģimene - gan tētis Arnolds, gan mamma Daira, gan puiša četri brāļi. Saimniecībā viss tiek padarīts pašu spēkiem, tajā tiek piedāvāta iespēja aplūkot garšaugu un ārstniecības augu kolekcijas, kā arī iepazīt mūsdienu lauksaimniecību un baudīt senlatviešu ēdienus un tradīcijas.

Kā stāsta šova veidotāja Sandija Miezīte, Saimnieks meklē sievu otrajai sezonai vēl var pieteikties līdz 1. maijam un maija vidū būs skaidrs, kuri ir tie desmit saimnieki, pie kuriem Baiba Sipeniece-Gavare dosies ciemos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!