Фото: DELFI

Savulaik dziedātājas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes vadītā kluba Dstyle vietā atklātais restorāns un izklaides vieta Dārzs šī gada sākumā atradis jaunas mājvietas – tas pārcēlies uz Maskavas forštati Spīķeru radošajā kvartālā.

Restorānā turpina darboties Elīnas senie cīņubiedri - pievilcīgā uzņēmēja Santa Kola un dīdžejs, modelis un mūziķis Markus Riva, un, kā informē izklaides vietas pārstāvji, jaunās telpas ir plašākas par agrākajām un piemērotākas dažādu pasākumu un prezentāciju organizēšanai.

Viens no pirmajiem lielajiem pasākumiem, kas norisinājās Dārza jaunajā atrašanās vietā, bija Rivas Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālos iekļuvušās dziesmas Lights On videoklipa prezentācija, kuru plašā pulkā apmeklēja mūziķa draugi un atbalstītāji.  

Jau vēstīts, ka Vecrīgā Dārzs darbību uzsāka 2012. gada rudenī, kad tas nomainīja naktsdzīves baudītāju iecienīto klubiņu Dstyle, kurā savulaik notika tik skaļas ballītes, ka apkārtnes iedzīvotāji pat bija spiesti vērsties pēc palīdzības pie kārtībsargiem, kas vaininiekus sodīja ar brangu naudassodu.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !