Pavasara tuvošanās arvien lielākā daļā tautiešu pamodina vēlmi sākt atbrīvoties no "ziemas riepas". DELFI Izklaide piedāvā profesionālās fitnesa treneres Sintijas Katkevičas vingrojumu programmu, kas palīdzēs ātri tikt pie skaista vidukļa.

Treneres piedāvātājā programmā ietilpst pa trim vingrojumiem trīs sērijās. Kustības nav sarežģītas. Variējot ar izpildīšanas reižu skaitu, tās būs pa spēkam kā iesācējam, tā labam sporta draugam.

Vingrot var jebkur. To var darīt, atrodot ērtu stūrīti mājās, vai arī ar Sintijas kompleksu vēdera presei var papildināt savu ierasto sporta rutīnu trenažieru zālē.

"Uzēsto riepu gan ar vēdera muskulatūras trenēšanu vien "nomest" nevar - ļoti liela loma ir pareizam uzturam," uzsver Sintija.

Lai gūtu priekšstatu par veselīgu ēšanu un papildinātu savu ēdienkarti ar veselīgiem gardumiem, der ielūkoties Sintijas izveidotajā lapā mansfitness.lv . Tur iegūtās zināšanas par uzturu kombinācijā ar video redzamajiem vingrojumiem palīdzēs ātri iegūt šmaugu un stingru vidukli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!