Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons vasarā kļūs par vienu atvasi bagātāks – viņa līgava Kerija Saimonda paziņojusi, ka gaida mazuli.

Gaidāmais mazulis būs pirmais 31 gadu vecajai Saimondai, kura ar Borisu Džonsonu ir kopā jau ilgāku laiku un vēsturiski ir pirmā oficiāli neprecētā sieviete, kas dzīvo Dauningstrītā.

Kā vēsta lielākie britu mediji, Kerijas Saimondas un Borisa Džonsona bērnam pasaulē jānāk vasaras pirmajā pusē.

55 gadus vecajam Džonsonam jau ir pieci bērni no iepriekšējām attiecībām. Savienībā ar Marinu Vīleri, ar kuru šķiršanās process juridiski jau esot teju noslēdzies, pasaulē nākuši divi dēli un divas meitas. Pāris šī gada februārī vienojušies par finansiālo pusi, šķirot 25 gadus ilgušo laulību.

Vēl vienu meitu 2009. gadā Džonsonam dāvājusi mākslas zinātniece Helēna Maklintaira, taču šī bērna atzīšana allaž bijusi skandālu plīvurā tīta.

Boriss Džonsons jau ilgāku laiku ir kopā ar Keriju Saimondu – ietekmīgā medija "The Independent" dibinātāja meitu, kura ieguvusi grādu teātra un mākslas vēsturē, taču strādājusi lielākoties kā sabiedrisko attiecību speciāliste.

Karjeru viņa sāka 2009. gadā kā britu Konservatīvās partijas preses sekretāre, bet vēlāk palīdzēja Džonsonam vēlēšanu kampaņā.

Džonsonam kļūstot par Lielbritānijas premjerministru, Saimonda kopā ar viņu ievācās premjera rezidencē Londonā, Dauningstrītā, kļūstot par pirmo "pirmo lēdiju", kas tur dzīvo kā draudzene, nevis laulātā.

"The Daily Mail" vēsta, ka Saimonda ir saņēmusi bildinājumu un drīzumā gaidāmas Džonsona un Saimondas kāzas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!