Foto: Vida Press/Publicitātes attēls

Karaliskā "Netflix" seriāla "Kronis" ("The Crown") topošajā sestajā sezonā princi Viljamu un hercogieni Katrīnu atveidos aktieri, kuriem šī būs debija kino jomā – Kembridžas hercogienes loma uzticēta 19 gadus vecajai Megai Belamijai, bet princi Viljamu iemiesos 21 gadu vecais Eds Makvejs, ziņo BBC.

Līdz šim nevienam nezināma jauna aktrise Mega Belamija pēc "kastinga" populārajam seriālam ieguvusi hercogienes Katrīnas lomu "Kroņa" sestajā sezonā, kuras filmēšana sāksies šoruden. Jaunietei šī būs debija uz ekrāniem.

Tāpat arī 21 gadu vecajam Edam Makvejam līdz šim nav bijusi kino pieredze, bet nu viņš tēlos princi Viljamu. Aktieru atlasē uzvarējis arī puisis vārdā Rufuss Kumpa, kurš tēlos princi Viljamu periodā, kad viņam bija 16 gadu. Visi trīs aktieri būs galvenie varoņi "Kroņa" sestajā – pēdējā, noslēdzošajā – sezonā.

Iepriekš "Netflix" bija ziņojis, ka "Kronis" beigsies ar piekto sezonu, taču nu nolemts tā filmēšanu turpināt ar vēl vienu sezonu, kas stāstīs par karalienes Elizabetes II valdīšanas laiku līdz 2000. gadam. Tajā tiks atspoguļots laiks pēc princeses Diānas nāves 1997. gadā.

Jaunais aktrieris Kampa atveidos Viljamu viņa pusaudža gados, un tās būs trīs seriāla sērijas. Tad Kampu nomainīs Eds Makvejs, kurš jau būs students un 2001. gadā universitātē Skotijā iepazīsies ar Keitu Midltoni, kuru tēlos Mega Belamija.

"The Crown" jau vairākus gadus ir "Netflix" veiksmes stāsts. Seriāls vēsta par britu karaļnama dzīvi Elizabetes ilgajā valdīšanas laikā. Tas ir daļēji izdomāts, daļēji balstīts patiesos vēsturiskos notikumos. Seriāls ieguvis vairākas balvas, tostarp "Zelta globusu", "Emmy" un BAFTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!