Фото: Privātais arhīvs
Jauniešu vidū populārā pašmāju influencere Evelīna Pārkere šobrīd iet cauri lielām pārmaiņām – viņa ne tikai pārvākusies no viena dzīvokļa uz citu, bet arī krasi mainījusi savu vizuālo tēlu: tajā vairs ir tikai atblāzma no vieglprātīgas spindzelītes. Tās vietā tagad viņas fani var sekot inteliģenta paskata brunetei, kura uzcītīgi strādā ar sevi.

22 gadus vecā Pārkere šā gada sākumā "nosprauda" sev nopietnus mērķus, kas galvenokārt vērsti uz pamatīgām pārmaiņām dzīvē. Viņa nolēma strādāt pie savas fiziskās veselības – un to arī dara –, kā arī gatavojās mainīt dzīvesvietu. Sākotnēji mitekļa maiņa notiek Rīgas ietvaros, bet jaunietes tālākie plāni paredz arī pārcelšanos dzīvot uz citu valsti.

Izmaiņas skārušas arī viņas ārējo izskatu: Pārkere pieteikusi karu aknei, ar kuru cīnās jau daudzus gadus, kā arī atvadījusies no blondajiem matiem. Tagad Pārkeres galvu rotā brūna sasuka, un inteliģento tēlu paspilgtina arī elegantāku, atturīgāku apģērbu izvēle, kā arī acenes. Savā jaunākajā fotosesijā Pārkere pozē pie grāmatas par modes tēmu.

Šādi attēli krasi disonē ar tēlu, kādu viņa kultivēja iepriekš. Vēl februāra sākumā jauniete pozēja erotiskos kadros, bet janvārī savu prāvo fanu pulku priecēja ar pavisam draisku video no ziemas peldes.

Gada sākumā populārā meitene bija nolēmusi "atgūt spēcīgu enerģiju". Viņa cer sakārtot gan savu sievišķo enerģiju, gan, kā pati saka, "boss woman" jeb priekšnieces enerģiju, gan arī prāta un spēka enerģiju. Jaunais brunetes tēls, iespējams, ir šo plānu izpausme.

Jāatgādina, ka uzņēmīgā jauniete 20 gadu vecumā ieguva augstāko izglītību Kultūras akadēmijā, bet 21 gada vecumā nodibināja savu uzņēmumu – pēc viņas veidota dizaina top rotaslietas. Savukārt 22 gadu vecumā influencere izdeva memuārus par savu dzīvi, tiesa, grāmata tika nopludināta internetā un saņēma ironizējošas kritikas šalti.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !