Pēc klusāka perioda pie darbiem aktīvāk ir sākusi atgriezties Dženifera Lorensa, kura arvien biežāk arī ķeras pie savu filmu producēšanas. Kā savu nākamo projektu viņa ir izvēlējusies paskarbo komēdiju "No Hard Feelings", raksta "Kino Kults". Izrādās, ka par filmu esot "kāvušās" vairākas studijas, tostarp visi straumētāji, kas nozīmē – tur kaut kam ir jābūt! Nu uzņēmums "Sony" ir izlaidis pirmo reklāmas rullīti, sniedzot oficiālo ieskatu gaidāmajā haosā.

Treileris atklāj, ka filma ir nežēlīga/neķītra/vulgāra komēdija, kas atgādina kaut ko līdzīgu filmām "Sliktā skolotāja" ("Bad Teacher") vai "Sliktās mammas" ("Bad Moms"). Filmā Lorensa atveido sievieti, kurai, šķiet, ir grūtības pieņemt labus dzīves lēmumus. Kad viņa saprot, ka atrodas uz bērnības mājas zaudēšanas robežas, viņa ierauga kādu sludinājumu – tajā kāda jaunieša māte (turīgi vecāki) meklē sievieti, kas varētu iet uz randiņiem ar viņas dēlu, pirms viņš sāk mācīties koledžā. Ar noteikumu: ģimene viņai uzdāvinās lietotu automašīnu.

Treilerī redzams, ka Madija (Lorensa) pieņem šo vecāku piedāvājumu apmaiņā pret automašīnu, lai saglabātu viņas "Uber" darbu, un iespēju neļaut viņai zaudēt bērnības māju pēc mātes nāves.

"Viņš nenāk ārā no savas istabas, nerunā ar meitenēm, nedzer," skaidro zēna tēvs (ko atveido Metjū Broderiks).

Mēs redzam, kā Madija izmanto praktisku pieeju, lai palīdzētu pusaudzim sevis izzināšanas ceļojumā, lai viņš atbrīvotos no saviem ierobežojošajiem uzskatiem. Visam līdzās ir daudz humoristisku momentu. Piemēram, Madija apstiprina, ka tad, kad vecāki saka "randiņš", tas, ko viņi domā, ir: nodarboties ar seksu.

Pēc tam pārējā treilera daļa seko Madijas mēģinājumam savaldzināt turīgo, lai arī sociāli neveiklo pusaudzi vārdā Persijs (Endrjū Bārts Feldmans). Esam liecinieki notikumu virknei, kas lēnām izrauj Persiju no čaulas.

Papildu Lorensai lomās ir arī Endrjū Bārts Feldmans, Metjū Broderiks, Natālija Moralesa, Kails Mūnijs un Hasans Minažs.

Filmu "No Hard Feelings" režisēs Džīns Stupnitskis pēc scenārija, ko viņš sarakstījis kopā ar Džonu Filipsu. Iepriekš Stupnitskis uzņēma tikpat trakulīgas filmas: 2019. gada komēdiju "Labie zēni" ("Good Boys"), arī 2011. gada filmu "Sliktā skolotāja" ("Bad Teacher") un 2009. gada "Year One".

Lai gan Dženifera Lorensa ir bijusi galvenokārt pazīstama ar lomām drāmās un asa sižeta filmās, Amerikas Kinoakadēmijas balvu ieguvušajai aktrisei būs vēl viena iespēja demonstrēt savu mākslu komēdiskā darbā, ko pēdējo reizi redzējām Ādama Makeja filmā "Don’t Look Up".

Tiek plānots, ka filma kinoteātros nonāks 2023. gada 23. jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!