Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Šobrīd laulības šķiršanas procesam cauri iet grupas "Dzelzs vilks" buņģieris Mārcis Judzis, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". Judzis laulībā ar sievu Rūtu bija 14 gadus, taču nu jau apmēram deviņus mēnešus abi vairs nav kopā, turklāt Judzim ir jauna draudzene Līva.

Pirms dažiem gadiem Judžu laulība jau bija uz izjukšanas sliekšņa – māksliniekam bija sānsolis ar miljonāra Valērija Maligina meitu Irinu, abi savu romānu neslēpa arī no sabiedrības acīm. Tomēr vēlāk Judzis atgriezās ģimenē pie sievas un pasaulē nāca arī viņu trešais bērns. Šie notikumi ved uz 2017. gadu.

Tomēr nu Judžu laulība ir neglābjami izjukusi – pēc 14 gadu ilgas kopdzīves abi tomēr tālāk dosies katrs savu ceļu. Judzis "Privātajai Dzīvei" skaidro, ka laulības izjukšanā nav vainojama kāda trešā persona, lai gan nu jau kādu laiciņu viņam ir jauna draudzene. Viņa neesot plāksteris izirušajai laulībai, žurnālam teic Judzis.

Judzis skaidro, ka viņš un sieva esot pārāk dažādi cilvēki un "tā vienkārši notika". Mākslinieks pauž pateicību sievai par trim brīnišķīgiem bērniem, ar kuriem Rūta viņam ļauj tikties.

Bundzinieks arīdzan atzīst, ka pēc laulības izjukšanas iekritis depresijā, nokrities svarā, bet tagad dzīvesprieku palīdz uzturēt draudzene Līva Amdure, ar kuru Judzis savulaik iepazinies klubā "Artelis". Draudzība izvērtusies nopietnākās attiecībās: "Acīmredzot tas viss zvaigznēs ierakstīts. Kosmoss vienkārši atsūta savu cilvēku, un tu neko tur nevari izdarīt," žurnālam saka Judzis. Viņa mīļotā dzīvo un strādā Lielbritānijā, taču pāris satiekas bieži.

Judžu laulība oficiāli vēl nav šķirta.

Pilns raksts lasāms 11. jūlija izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!