Foto: Publicitātes foto
Katru gadu lielveikals "Sky&More" savus klientus ielūdz uz sevišķi smalku un pārdomātu balli, arī šis gads nav bijis izņēmums. Lielveikalā sanākušie varēja vērot krāšņus šovus un modes luksusa zīmolu jaunāko rudens kolekciju skates.

Piektdien, 6. oktobrī, iepirkšanās centrā "Sky&More" norisinājās ikgadējais modes šovs, kur, klātesot sabiedrībā zināmām personām, uzņēmējiem un modes entuziastiem, 80 mākslinieki uz skatuves izspēlēja muzikālu un horeogrāfisku stāstu trīs cēlienos par katra cilvēka personīgo atbildību pret apkārtējo pasauli un vienam pret otru. Īpašā šovā viesi varēja baudīt arī modes skates – "Karl Lagerfeld", "Emporio Armani", "Bugatti" un citu zīmolu jaunākās kolekcijas.

Vērienīgo lielveikala balli šogad pagodināja virkne turīgu klientu, uzņēmēju, influenceru. Klāt bija arī slaveni sportisti un viņu dāmas – Sandis Ozoliņš ar sievu, Žanis Peiners ar sievu, un citi. Arī Kristapa Porziņģa draudzene Laura Vizla pagodināja šo pasākumu ar savu klātbūtni.
Vakara īpašais notikums – ekstraordinārs šovs uz ledus. "Pasākuma koncepts radīja mums pašiem neskaitāmus izaicinājumus. Likās, ka būs grūti atrast mūziķus, kuri māk slidot. Bet, kā izradījās, Latvijā daudzi augstas raudzes profesionāļi to dara ļoti labā līmenī," par vērienīgo šovu stāsta pasākumu aģentūras "Q-Events" projektu vadītāja Elīna Zariņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!