Fоtо: Shutterstock

Māja no teju visiem zināmās filmas ir nedaudz lielāka par 836 kvadrātmetriem. Pēdējo reizi tā tika pārdota 2012. gadā, kad grandiozo namu nopirka par 1,461 miljoniem eiro (1,585 ASV dolāru), ziņo CNN. Par krietni lielāku summu nu tā atkal pieejama biezo maku īpašniekiem.

Māja celta 1921. gadā un tajā ir piecas guļamistabas un sešas vannas istabas. Tā kā nams ir gana plašs, tajā rūmi atrod arī dažādi teju leģendāri priekšmeti no "Viens pats mājās" filmas, kuras pirmā daļa uzņemta 1990. gadā.

"Tā ir iespēja iegūt īpašumā daļu no kino vēstures," teic "Dawn McKenna Group", nekustamā īpašuma komanda, kas pārdod leģendāro namu. Viņi piebilst, ka tā ir ārkārtīgi reta iespēja iegūt vienu no slavenākajām filmu rezidencēm amerikāņu popkultūrā.

Fоtо: Shutterstock

Māju pilnībā atjaunoja un paplašināja 2018. gadā, tomēr saglabāts tās autentiskums un neaizmirstamās detaļas. Iespaidīgais nams nav tikai baudījums acīm, bet arī citām maņām – tajā ir pat kinoteātris, burbuļvanna, milzīga virtuve un vēl iekštelpu sporta laukums.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !