Fоtо: Sigita Avotiņa/Toms Rubībs/Privātais arhīvs

Maija sākumā – tieši valsts svētku dienā – par precētu vīru vēlreiz kļuvis TV3 laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs. Par viņa sievu kļuvusi māksliniece Anete Siliņa, kura nu godājama par Aneti Tālbergu, šonedēļ vēsta dzīvesstila izdevums "Privātā Dzīve".

Tālbergs kopā ar savu mīļoto sievieti ir jau trīs gadus, un kāzas bijis loģisks attiecību turpinājums, žurnālam saka viņš.

Mīlētāji salaulājušies Piņķu baznīcā Pierīgā. Tas Tālbergam bijis svarīgi, jo "gribējām, lai mūsu laulībai ir dota Dieva un mācītāja svētība". Kāzas aizvadītas ģimenes un tuvāko draugu lokā, un svinības notikušas blakus Piņķu baznīcai.

Tālbergu pāra laulības gredzenus ar īpašiem gravējumiem apstrādājis juvelieris Arvis Kotins, bet Tālbergs nevēlas atklāt, kas gravējumos rakstīts. Taču viņš "Privātajai Dzīvei" pastāsta, ka ar jauno sievu pagaidām neplāno doties medusmēnesī, jo ļoti daudz abi jau izceļojušies līdz kāzām. "Medusmēnesī dosimies nākamgad, pie reizes nosvinot mūsu kāzu pirmo gada dienu," teic ētera personība.

Tālbergam šī ir otrā laulība dzīvē, iepriekš viņš 15 gadus bija precējies ar sava dēla Rūbena māmiņu Kristīni. Laulība šķirta 2022. gadā.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !