Foto: ekrānuzņēmums no instagram.com/restorans_brandins/

Filmas "Krēsla" zvaigzne, ASV aktrise Kristena Stjuarte manīta Latvijā, Ikšķilē, kur viņa apmeklējusi restorānu "Brandīns", liecina uzņēmuma ieraksts sociālajā tīklā "Instagram".

Kā vēsta portāls "rollingstone.com", ASV aktrise ieradusies Latvijā, lai izraudzītos vietas, kur uzņemt filmu "Chronology".

Kristenu pārsteigusi Latvijas dabas daudzveidība — pludmales, kas atgādina Floridu un atrodas tikai dažu jūdžu attālumā no mežiem, kas savukārt atgādina Klusā okeāna ziemeļrietumus.

Lai gan sākotnēji šķitis dīvaini uzņemt filmu ārpus Holivudas, aprēķini rāda, ka Latvijā to izdarīt varētu būt izdevīgi. Tāpat šeit izdotos topošās filmas uzņemšanu padarīt "mazu un intīmu".

"Es negribu, lai filmēšanas laukumā būtu 80 cilvēku," viņa paudusi portālam. "Ja es ieraudzīšu kravas mašīnu, es zaudēšu prātu."

Restorāns portālam "Delfi" apstiprinājis, ka aktrise patiešām pie viņiem bija viesojusies. "Viņa bija ar savu filmēšanas aģentūru," stāsta Sindija Maštalīre, vecākā viesmīle. Viņa arīdzan kliedē baumas, ka attēls veidots ar mākslīgā intelekta palīdzību; tas esot īsts.

Sindija pauž, ka cilvēki ne tikai naski dalās ar ievietoto attēlu sociālajā medijā "Instagram", bet arī izrāda savu interesi par pašu restorānu: "Ir vairāki neatbildēti zvani, un jau rezervācijas veiktas. Nezinu, vai tas ir tā iespaidā, vai vienkārši cilvēki zina, ka te viss ir ļoti labi."

Restorāna vecākā viesmīle par aktrisi izsakās pozitīvi: "Ļoti pretimnākoša, smaidīga, pozitīva, ļoti patīkama persona." Viņa vienlaikus piebilst, ka pret visiem restorāna klientiem izturas vienādi, ar profesionālu pieeju un augstākajiem standartiem. "Viņa bija sajūsmā par to, cik garšīgs ir ēdiens un bija priecīga par apkalpošanu," stāsta Sindija.

2024. gadā aktrisi varēs redzēt filmās "Love Lies Bleeding" un "Love Me", kā arī šobrīd viņa strādā pie tādām ekranizācijām, kā "Sacramento" un "Rosebushpruning", rakstīts vietnē "IMDb".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!