Pēc kopīgas sarunas ar speciālistiem tika secināts, ka iepriekš atrastā vieta nevar tikt izmantota, jo, izbūvējot Glābējsilītei nepieciešamo nodalījumu, tā paliek par šauru un neatbilst prasībām, kādas ir nepieciešamas slimnīcas evakuācijas gadījumā.

19. septembrī, kad Jelgavas pašvaldība oficiāli apstiprināja Glābējsilītes ieviešanu Jelgavā, tika apskatīta arī vieta, kur slimnīcā tā varētu atrasties. Toreiz Jelgavas pilsētas slimnīcas vadība Glābējsilītei par piemērotu vietu atzina slimnīcas galu, blakus Uzņemšanas nodaļai, kur bija plānots izbūvēt nelielu telpu. Lai gan neoficiāli tā tika apstiprināta par atbilstošu vietu, bija jāgaida atzinums no speciālistiem. Tobrīd arī slimnīcas galvenā virsārste Solveiga Ābola minēja, ka nepieciešamības gadījumā piemērota vieta tiks atrasta citā slimnīcas zonā.

Baby Box izveides tehniskās prasības paredz, ka telpai, kurā tiks ievietota Glābējsilīte, ir jābūt vismaz 5 kvadrātmetrus lielai un ar vienu ārsienu, kurā tiek uzstādīts Glābējsilītes logs. "Baby Box – vieta bērna dzīvībai" tiek izvietots slimnīcas nomaļajā teritorijā.

Jau 10. decembrī projekta vadītāja Laura Zvirbule atkārtoti apmeklēs Jelgavas slimnīcu, lai skatītu vietu, kur varētu izvietot Glābējsilīti.