Stundu Ingrīda iesāka ar jautājumiem un stāstījumu par "Lattelecom". Viņa stāstīja par cilvēku maiņu uzņēmumā, jo daudzi pieredzējušie darbinieki dodas pensijā un to vietā nāk jauni darbinieki. Diemžēl daudzi no viņiem nav pietiekami kompetenti pat pamatlietās, atzina Rone, jauniešiem skaidrojot, ka, lai kļūtu par spējīgu darbinieku un spētu kaut ko jaunu radīt un izgudrot, ir jāattīsta savas prasmes un zināšanas.

Ingrīda Rone skolēniem stāstīja par savu pieredzi un izaugsmi. Daudzas lietas, kuras skolas vai studiju laikā šķiet nesvarīgas, kādā dzīves posmā var kļūt nozīmīgas vai pat ļoti svarīgas, atzina Rone.

Lai veidotu savu biznesu, obligāti ir jāzina gan matemātika, gan valodas. Matemātika ir pamats gan biznesa plānošanai, gan darbībai, bez matemātikas ideja nespēs ilgi dzīvot, skaidroja Rone. Savukārt valodas ir ļoti svarīgas komunikācijai ar apkārtējo pasauli. Lai bizness varētu attīstīties, jāattīsta komunikācija ar citiem uzņēmumiem un klientiem, kuri ikdienā runā angļu, krievu vai citās valodās. Ja skolā skolēns ir teicamnieks, tad šķiet, ka skolēnam ir lieliska nākotne, bet biznesā ir maz lietu, ko cilvēks spēj paveikt viens pats, tādēļ arī prasme strādāt komandā ir ļoti nozīmīga.