"Piemēram, Robežu un Krišjāņa Valdemāra ielas krustojumā ūdens skalojas 20 centimetru augstumā. Drošības dēļ tramvaja satiksme pašlaik ir apturēta. Tā tiks atjaunota, kolīdz ūdens no ielām aizplūdīs," skaidroja Gruntmane. Pēc viņas teiktā, lietusgāzes šorīt Liepājā bijušas ļoti spēcīgas.

Liepājas "Komunālā pārvalde" informē, ka pārplūdušajos ielu krustojumos ir sākta ūdens atsūknēšana un novadīšana. Pārplūduši ir Vītolu un Graudu, Ģimnāzijas un Republikas, kā arī Siļķu un Krūmu ielu krustojumi. Graudu un Pasta/Vītolu ielas krustojumā ūdens noklājis gan ielu, gan ietves. Applūduši arī vairāki Ganību ielas krustojumi. Ganību un Zirņu ielas rajonā strādā divas brigādes, attīrot gūlijas no atkritumiem, kas traucē lietus ūdens aizplūšanu.

Lietus ūdens atsūknēšanai mobilizētas papildu tehnikas vienības - autocisternas piešķīrušas SIA "A-Land" un "Grobiņas SPMK".

Kā novēroja "Rietumu radio", centrālajās pilsētas ielās pēc lietus situācija jau ir normalizējusies un par stipro lietu liecina vairs tikai atsevišķas peļķes.