”Piektdien ap plkst.9.30 no rīta sēdējam ar draudzeni mašīnā. Sākās liela vētra un mūsu acu priekšā norāva jumtu. Es pat nepaspēju aizbraukt tālāk, labi, ka viss aizlidoja apkārt manai mašīnai. Bijām šokā,” stāsta aculieciniece.


”Linstow Center Management” sabiedrisko attiecību pārstāve Evija Ansonska portālu ”Delfi” informēja, ka ziņas par vēja sabojāto fasādi pie A ieejas no apsardzes saņemtas plkst.9:45.

Negadījumā neviens nav cietis, un ”Alfa” centrs turpina darbu ierastajā režīmā, taču fasādes bojājumu dēļ uz laiku slēgt veikals ”Camel Active”. Postījumi tiek novērsti, materiālus zaudējumus vēl aprēķina.

Jau ziņots, ka Latvijā piektdienas rītā daudzviet Latvijā līst stiprs lietus un pūš spēcīgs vējš, liecina meteorologu sniegtā informācija.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) vēsta, ka dienas pirmajā pusē pūtīs stiprs ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas brāzmās sasniegs 17 līdz 22 metrus sekundē, bet līča piekrastē - līdz 25 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs no +10 līdz 13 grādiem.