Visi Rīgas nodaļas biedri mēneša garumā līdz 15.janvārim varēs iesniegt savu skatījumu par to, kuriem cilvēkiem jābūt deputātu kandidātiem.

"Esam īpašu uzsvaru likuši uz darba grupām - tās strādāja visu šo laiku, kamēr esam Rīgas domē. Esošais sasaukums labāk zina, kuri būtu labākie kandidāti un kuri būtu deputāta amata cienīgi. Skatīsimies, kas tiks iesniegts, un tad pētīsim un ranžēsim kandidātus," sacīja Pulks.

"Vienotības" ideju forumā "Jaunā Rīga" šodien ar savu skatījumu par dažādām problēmām un risināmajiem jautājumiem uzstājās ne tikai partijas mēra amata kandidāte Sarmīte Ēlerte, bet vēl pieci partijas biedri - Pulks, esošais Rīgas domes deputāts Elmārs Vēbers, kā arī dabas aizsardzības aktīvists, kādreizējais Pasaules Dabas fonda Latvijā vadītājs Uģis Rotbergs, Latvijas Auto moto biedrības prezidents Juris Zvirbulis un Eiroparlamenta deputātes Sandras Kalnietes padomnieks Pēteris Viņķelis.

"Viss Rīgas saraksts esam šeit. Ceru, ka tie seši, kas šodien uzstājās ar savu redzējumu, noteikti būs sarakstā, bet vēl neko neesam apstiprinājuši. Viņi ir profesionāli un cienīgi būt sarakstā, bet to vēl skatīsimies - teikšana būs biedriem. Biedri virzīs un biedri arī noteiks, kurš būs un kurš nebūs sarakstā," skaidroja Pulks.

Domes deputāts atklāja, ka tuvākajā laikā "Vienotība" prezentēs mājaslapu, kurā ikviens interesents varēs izteikt viedokli par tām problēmām, kuras Rīgā identificējuši un apņēmušies risināt "Vienotības" politiķi, gan arī ierosināt jaunas tēmas, ko iedzīvotāji saskata kā trūkumu, kas jānovērš. "Mums būs aktīva sadarbība ar rīdziniekiem, veidosim kopīgu programmu," sacīja Pulks.