"13.jūlijā Oskar' un visi pārējie atkal stūre uz Roj', jo Rojā notiks ikgadējie Zvejnieksvētki. Būs visāds fīr's lieliem un maziem - neiztrūkstoša tikšanās ar Jūras valdnieku un piekrastes vissmukākajām nārām, muzikāli saviļņojošs izbrauciens Rojas ielās, peldkostīmu kolekcijas demonstrējumi, virves vilkšana, gardā zivzup' un zvejniekdēla Oskara kūpināts loms, Rojas naudas kalšana un daudz kas cits," sola Rojas novada kultūras pasākumu organizatore Dace Broka.

Pasākuma laikā meldiņus spēlēs "Zelmeri Brass", ar priekšnesumiem uzstāsies "Greentrial", bērnu priekam darbosies Kašers un Jogita, savukārt jūras aicinājumu varēs izbaudīt, vizinoties ar kuģīšiem vai izmēģinot ūdens zorbingu.

Kā norāda Dace Broka, vakarā gaidāma lielākā un labākā ballīte Rīgas jūras līča Kurzemes piekrastē - uz divām skatuvēm uzstāsies grupas "Pērkons", "Musiqq", "PeR", "Apvedceļš", Žoržs Siksna, Normunds Jakušonoks un "L.Tipa" orķestris, kā arī DJ JAX un DJ Ufo. Pusnaktī paredzēta svētku uuguņošana.

"Īpaša vērība šogad tiks veltīta atbraukušajiem zvejniekdēla Oskara vārda nēsātājiem - kādu no viņiem gaida "Tallink" dāvana - jūras ceļojums. Kā saka vecie zvejnieki - Jūr' met krunk' - būs fīr's! Zvejnieksvētki jāsvin Rojā!" aicina Broka.