Фото: Sanita Ieva Sparāne

RFS sestdien Tukumā svinēja minimālu uzvaru "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 15.kārtas spēlē.

RFS viesos ar 1:0 (1:0) pieveica "Tukums 2000"/"Telms" komandu.

Vārtus 24.minūtē ar sitienu vārtu kreisajā stūrī no soda laukuma guva Darko Lemajičs.

Tukumnieki iepriekšējā mačā panāca neizšķirtu 1:1 mačā ar "Metta" komandu un izvairījās no trīs zaudējumu sērijas, bet RFS bija svinējusi trīs panākumus pēc kārtas ar kopējo vārtu attiecību 11:2.

Rezultatīvi Latvijas čempioni bija arī sezonas pirmajā savstarpējā mačā, kurā uzvarēja ar 5:0.

Rīdziniekiem šoreiz bija jāiztiek bez pussarga Adama Marhijeva, kurš bija diskvalificēts uz spēli sakrāto brīdinājumu dēļ.

Dienas pirmajā spēlē "Metta" Rīgā spēlēja 1:1 (1:0) ar "Grobiņu"/LFS.

Vārtus "Metta" komandas labā 42.minūtē pēc piespēles pa zemi no labās laukuma puses guva Moamets Korea, raidot bumbu vārtu kreisajā apakšējā stūrī - 1:0.

Spēles pēdējās desmit minūtes pagāja spēcīgā vējā, 89.minūtē viesiem panākot izlīdzinājumu. Pie mājinieku soda laukuma bumbu Raimondam Sāmietim pāradresēja Markuss Kruglaužs, tālāk bumbai nokļūstot pie Rodrigo Gauča, kurš no soda laukuma līnijas ar sitienu vārtu kreisajā apakšējā stūrī panāca 1:1.

Abu komandu sniegums šosezon ir bijis viļņveidīgs, bet pirmā apļa savstarpējā spēlē ar 3:0 uzvarēja Dienvidkurzemes komanda.

Ceturtdien pirmajā kārtas spēlē "Auda" savā laukumā ar 0:1 zaudēja "Jelgavai", bet piektdien "Riga" viesos ar 2:0 uzvarēja "Daugavpili" un "Valmiera" ar 3:0 - "Liepāju".

Līdere ar 37 punktiem 15 spēlēs ir RFS, 32 punkti ir "Riga" komandai, pa 27 punktiem - "Daugavpilij" un "Valmierai", 18 punkti - "Tukums 2000"/"Telms" komandai, 16 punktus 15 spēlēs ir sakrājusi "Auda" un"Metta", bet 13 punktus - "Grobiņa"/LFS. "Jelgavai" ir 11 punkti, bet "Liepājai" - desmit punkti.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !