Fоtо: Latvijas Futbola federācija

Itālijas B sērijas komanda "Spezia" izskata iespēju latviešu uzbrucēju Raimondu Krolli izīrēt kādam Zviedrijas klubam, vēsta Dženovas laikraksts "Il Secolo XIX".

Līgums ar Krolli ir spēkā līdz 2026.gadam.

Krollis sezonas otrajā pusē tika izīrēts Čehijas pēc spēka otrās līgas komandai "Vyškov". 22 gadus vecais uzbrucējs kopā ar pārspēlēm par vietu augstākajā līgā aizvadīja 14 mačus un guva piecus vārtus.

B sērijā viņš šosezon aizvadīja deviņas spēles, bet Itālijas kausā - divus mačus, pirmajām no tiem realizējot sitienu pēcspēles 11 metru sitienu sērijā. Spēcijas komanda B sērijā ieņēma 15.vietu, izvairoties no izkrišanas uz C sēriju.

Krollis Spēcijas kluba rindās kļuva par pirmo Latvijas futbolistu, kurš ir devies laukumā Itālijas A sērijas mačā, 2023.gada 5.februārī cīņā ar "Napoli" spēlē iesaistoties 76.minūtē.

22 gadus vecais uzbrucējs futbolista karjeru sāka Rīgas klubā "Metta", pēc tam pārceļoties uz "Valmieru", kuras sastāvā viņš 2022.gadā uzvarēja Latvijas čempionātā un ar 24 vārtiem kļuva par meistarsacīkšu rezultatīvāko spēlētāju.

Latvijas valstsvienības kreklā Krollis debitēja 2020.gada rudenī. Līdz šim aizvadītajās 38 spēlēs viņš ir guvis četrus vārtus.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !