Фото: AFP/Scanpix
Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta klubs Mančestras "United" pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco pussargu Raienu Gigsu, vēsta britu mediji.

Līgums pagarināts uz vienu sezonu. Šobrīd savā profesionālajā karjerā Gigss aizvadījis 999 spēles, ieskaitot arī mačus Velsas un Lielbritānijas izlasēs. Gaidāmajā nedēļas nogalē viņš "United" spēlē pret "Norwich City" varētu aizvadīt savu 1000. maču.

"Es jūtos labi, un izbaudu futbolu tā kā vēl nekad. Pats galvenais - es dodu ieguldījumu komandas spēlē," teica pats futbolists.

Gigss "United" pirmajā komandā debitēja 1991.gada martā. Viņš nekad nav spēlējis citā komandā un katrā sezonā guvis vismaz vienus vārtus. Šo gadu laikā Gigss 12 reizes kļuvis par Anglijas čempionu, pa četrām reizes ticis pie Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa un Anglijas Līgas kausa un divas reizes triumfējis arī UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Šajā sezonā "United" ar 68 punktiem 27 spēlēs ir premjerlīgas pirmajā vietā, par 12 punktiem apsteidzot otrajā vietā esošos Mančestras "City"

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !