Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Vācijas bundeslīgas kluba Dotrmundes 'Borussia' jaunpienācējam Sebastjēnam Alēram konstatēts sēklinieku vēzis, vēsta komanda.

28 gadus vecais uzbrucējs no Kotdivuāras "Borussia" komandai pievienojās šajā starpsezonā no Amsterdamas "Ajax", un viņš bija plānots kā aizvietotājs Ērlingam Holannam, kurš pārcēlās uz Mančestras "City".

Vienā no treniņiem Alērs sūdzējies par sliktu pašsajūtu, tāpēc viņš tika nogādātās uz medicīnas pārbaudēm. To laikā atklāts sēklinieku vēzis, un tuvākajās dienās pārbaudes turpināsies. Klubs lūdz ievērot spēlētāja tiesības uz privātumu, bet klubs apņēmies informēt par jaunumiem tikai pēc konsultācijām ar spēlētāju.

"Borussia" sporta direktors Sebasjans Kēls sacīja, ka saņemtās ziņas par Alēru bija šokējošas. "Mēs vēlam Sebastjenam ātru atveseļošanos, lai varam viņu drīz apskaut. Mēs darīsim visu, ko varēsim, lai viņš saņem labāko ārstēšanu," uzsvēra Kēls.

Alērs pirms pievienošanās "Burussia" vienībai spēlēja "Ajax" rindās, kurš 2021./2022. gada sezonā 50 spēlēs guva 32 vārtus. Dortmundes komanda par viņu samaksāja 31 miljonu dolāru. Viņš spēlējis arī Vesthemas "United", Frankfurtes "Eintracht", "Utrecht" un "Auxerre" komandās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!