Fоtо: Reuters/Scanpix/ LETA

Latvijas hokeja aizsargs Uvis Balinskis trešdien netika pieteikts Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlei, kurā Floridas "Panthers" savā laukumā ar rezultātu 5:4 (2:1, 1:0, 2:3) uzvarēja Dalasas "Stars".

"Panthers" komandā šobrīd ir astoņu aizsargu rotācija, bet spēlei tiek pieteikti seši šīs pozīcijas hokejisti. No aizsargiem Džonahs Gadžovičs atgriezies "Panthers" sastāvā, bet Balinskis palika ārpus mača pieteikuma. Šosezon aizsargs no Latvijas piedalījies 15 NHL spēlēs, kurās guvis vienus vārtus un izdarījis vienu piespēli.

Aizvadītajā mačā ritēja līdzīga spēkošanās. Vispirms "Panthers" nenosargāja pārsvaru 3:1, un "Stars" spēja rezultātu izlīdzināt. Taču viesiem izdevās vēl viens izrāvienus, pēc kura "Panthers" panāca rezultātu 5:3, bet šoreiz Dalasas vienībai izlīdzināt rezultātu vairs neizdevās.

Divus vārtus "Panthers" labā guva Evans Rodrigess, bet reizi precīzs bija Kārters Verhegī, Aleksandrs Barkovs un Sems Reinhārts. "Stars" rindās vārtus guva Radeks Faksa, Meisons Marčments, Jevgeņijs Dadonovs un Tomass Hārlijs.

"Panthers" ar 32 punktiem 25 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !