Фото: Kadrs no video

Neticamā veidā Grieķijas čempionāta pusfinālā iekļuvis pazīstamais basketbola klubs "Aris", kas ceturtdaļfināla izšķirošajā trešajā spēlē uzvaru nodrošināja ar sarežģītu metienu pēdējā sekundē.

"Aris" un "Promitheas" dueļa pirmajā spēlē pārliecinoši ar 79:60 uzvaru svinēja "Promitheas". Dueļa otrajā spēlē "Aris" pēdējā ceturtdaļā pamanījās zaudēt ar 8:31, bet svinēja uzvaru pagarinājumā ar 89:85, līdz ar to sērijā līdz divām uzvarām bija nepieciešama izšķirošā spēle.

Izšķirošās spēles pirmajā puslaikā "Aris" ieguva 15 punktu pārsvaru, bet to atkal izsēja. Nepilnas piecas sekundes pirms pamatlaika beigām, esot iedzinējos ar 84:87, "Aris" tika pie diviem soda metieniem, ko bija jāizpilda Vasilim Toliopulam. Pirmais soda metiens bija precīzs, bet otro viņš meta garām. Lielajā burzmā bumba nokļuva pie tā paša Toliopula, kurš lēcienā pagriezienā atpakaļ iemeta tālmetienu, kas atnesa "Aris" komandai uzvaru ar 88:87 un nodrošināja vietu pusfinālā.

Grieķijas čempionāta pusfinālā "Aris" spēlēs pret slaveno "Panathinaikos", kas piektdien ULEB Eirolīgas pusfinālā tiksies ar "Fenerbahce".

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !