Foto: Chiara Mirelli

2025. gada 4. aprīlī "Palladium" koncertzālē savas pirmās Eiropas turnejas ietvaros uzstāsies itāļu poproka grupa "The Kolors".

Kā "Delfi" informē koncertaģentūras "Ltips Agency" pārstāve Līva Toniņa, superhitu "Italodisco" (vairāk nekā 220 miljonu straumējumu, pieckārtējs platīna statuss Itālijā un četrkāršs Polijā) un "Un Ragazzo Una Ragazza" (platīna statuss Itālijā) izpildītāji pirmo reizi dosies tik vērienīgā turnejā, kas ietvers solo un festivālu koncertus Šveicē, Vācijā, Austrijā, Beļģijā, Slovēnijā, Polijā, Latvijā un citur.

"The Kolors" dalībnieki sola, ka koncertā bez iepriekšminētajiem hitiem izskanēs arī citas viņu pazīstamākās dziesmas, piemēram, "Everytime", "Frida (mai, mai, mai)" un "Pensare male" no visiem trim studijas albumiem. Šovu papildinās pārsteidzoši gaismas efekti un pirotehnika.

Grupu "The Kolors" 2009. gadā izveidoja brālēni Antonio "Stash" (vokāls, ģitāra) un Alekss Fjordispino (bungas), un Daniele Mona (taustiņistrumenti), kuru vēlāk nomainīja Dario Jakuli (basģitāra). Sākotnēji meistarību slīpējot Milānas klubā un iesildot tādas grupas kā "Hurts" un "Gossip", "The Kolors" pamazām ieguva atpazīstamību un pievērsa producentu Viči Lombardo, Elio un Roko Tanikas uzmanību, kas jaunajiem censoņiem palīdzēja sarakstīt debijas albumu "I Want" (2014) ar singlu "I Don't Give a Funk".

Plašāka uzmanību "The Kolors" sasniedza līdz ar uzvaru Itālijas TV jauno talantu šovā "Amici".

Bet par izrāvienu kalpoja singls "Everytime" no otrā albuma "Out" (2015), kurš Itālijas topa pirmajā vietā noturējās 12 nedēļas pēc kārtas un ieguva pieckāršu platīna statusu.

Trešais albums "You" (2017) ietver sadarbību ar citiem itāļu māksliniekiem, piemēram Guči Mane singlā "What Happened Last Night".

2018. gadā "The Kolors" pirmoreiz uzstājās slavenajā Sanremo festivālā, izpildot dziesmu itāliski - "Frida (mai, mai, mai)", kas uzreiz pēc tam nonāca aktīvā radiorotācijā.

2019. gadā kopā ar itāļu slavenību Elodiju tika iedziedātā dziesma "Pensare male", kas arī sasniedza Itālijas radio topa virsotni.

Kā trešā 2021. gadā pievienojās "Cabriolet Panorama", kas savukārt ieguva multiplatīna statusu.

Taču par patiesu sensāciju ir kļuvis 2023. gadā iznākušais megahits "Italodisco", kas platīna statusu ieguva ne tikai Itālijā, bet arī Šveicē un Polijā.

2024. gada februārī izdotais "Un Ragazzo Una Ragazza" turpināja uzvaras gājienu, atkal iegūstot platīna statusu.

"Ar šādu muzikālo bagāžu un meistarību, kas slīpēta nu jau vairāk nekā 15 gadu garumā un papildināta ar itāļu ekspresiju, nav šaubu, ka skatītājus sagaida ne tikai vizuāli spožs, bet arī profesionāli augstvērtīgs šovs," raksta Līva Toniņa.

Biļetes uz koncertu uzsāks tirgot 26. aprīlī pulksten 10.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!