Biļetes uz 13.martā paredzēto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" trešo spēli Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfinālā izpirktas nepilnas diennakts laikā, informēja komandas pārstāve Inga Ļeonova.

Biļetes tirdzniecībā tika laistas piektdienas vakarā, bet sestdienas pēcpusdienā tās vairs nebija pieejamas. Ļeonova atzina, ka ažiotāža bijusi liela.

Kā izteicās Ļeonova, daļa biļešu vēl būs pieejamas pēc 11.marta: "Abonementu īpašniekiem, saglabājot savas vietas, ir iespēja iegādāties biļetes arī uz izslēgšanas spēlēm. Šāda iespēja viņiem dota līdz 11.martam, un tās biļetes, kuras netiks izpirktas, piedāvāsim tirdzniecībā."

Jau ziņots, ka tikai svētdien noskaidrojās "Dinamo" pretinieki Gagarina kausa pirmajā kārtā, kas būs Rietumu konferences spēcīgākais klubs Sanktpēterburgas SKA.

Sērijas līdz trijām uzvarām pirmie mači notiks 10.martā un 11.martā Sanktpēterburgā. Ceturtā spēle nepieciešamības gadījumā risināsies 14.martā Rīgā, bet piektais mačs notiks 16.martā Sanktpēterburgā. Ja būs nepieciešams aizvadīt ceturto spēli, biļetes uz to sāks tirgot uzreiz pēc trešā mača beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!