Otrdien 14 minūšu laikā tika pārdotas praktiski visas biļetes uz 6.oktobrī paredzēto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" un NHL kluba Fīniksas "Coyotes" draudzības spēli, vortālu "Delfi Sports" informēja "Dinamo" pārstāve Agnese Meldere.

Otrdien pulksten 10 brīvā tirdzniecībā nonāca aptuveni 7000-8000 biļetes uz šo spēli. Kā norādīja Meldere, pēc biļešu tirdzniecības kompānijas "Biļešu serviss" datiem praktiski visas biļetes tika izpirktas 14 minūšu laikā. Vēl aptuveni 2000 biļetes tika nodotas KHL rīcībā tirdzniecībai Krievijā.

Līdzjutējiem, kuriem neizdevās iegādāties biļetes, vēl gan ir neliela iespēja tikt uz šo maču, jo 30.augustā tirdzniecībā nonāks "Dinamo" sezonas abonementu rezervētās, bet neizpirktās biļetes. Tāpat tirdzniecībā nonāks Krievijā neizpirktās biļetes.

"Dinamo" spēļu sezonas abonementu īpašnieki biļetes uz šo spēli varēs vēl iegādāties līdz 27.augustam.

Atkarībā no sektora biļešu cenas uz spēli ir seši lati (stāvvietas), septiņi lati, 10 lati, 12 lati, 15 lati un 19 lati, kas ir vidēji tikai par 20% dārgāk, salīdzinot ar KHL regulārā čempionāta spēļu biļešu cenām "Arēnā Rīgā". Dārgākās biļetes būs arēnas centrālajos sektoros pirmajā līmenī, kur biļešu cenas būs 39, 49 un 59 lati. Viena persona varēs iegādāties ne vairāk kā četras biļetes.

Kā zināms, "Dinamo" un "Coyotes" spēle 6.oktobrī notiks "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!