Foto: Mango

Pirmdien, 14. martā, Vecrīgas krodziņā Garāža dziedātājs Ivo Fomins (attēlā pa labi) prezentēja savu jaunāko veikumu - otro solo albumu ar nosaukumu Pulss, kurā iekļautas 12 roka dziesmas latviešu valodā.

"Man šis albums ir ļoti, ļoti svarīgs un nozīmīgs. Tajā ir ieguldīts pamatīgs darbs, un katra dziesma ir neskaitāmas reizes pārstrādāta, lai atrastu tai vispareizāko skanējumu. Es biju uzstādījis sev par mērķi panākt kvalitatīvu lēcienu skanējumā un izpildījumā. Katrā ziņā, tagad tur nav nekā lieka un nekā tāda, par ko es varētu teikt, ka tas nav izdarīts līdz galam. Šis ir mans labākais veikums līdz šim, un es ar to lepojos.

Milzīgs paldies visiem maniem mūziķiem, kas šajā procesā bija iesaistīti no pirmās dienas. Viņi ir izdarījuši fantastiskas lietas, un, manuprāt, šis albums ir galvas tiesu pārāks par to, ko esmu ierakstījis pirms tam," par savu jaunāko veikumu priecājas Fomins.

Jaunajā albumā iekļauto dziesmu autori ar vienu izņēmumu ir Ivo Fomins, Tomass Kleins un Guntars Račs. Albumu Ivo Fomins producējis sadarbībā ar savas grupas dalībniekiem Robertu Dinteru (ģitāra), Kristapu Leiti (bass) un Edgaru Šmiukši (bungas). 

Albumā iekļautas arī iepriekš izskanējušas dziesmas - piemēram, Viena minūte bez tevis, Laid, lai notiek, Dažreiz, Arī tev un Pērles, kā arī jauns singls Viņam nav laika un jaunas, agrāk vēl nepublicētas dziesmas Neviena nav, Es tevi gribu, Novel akmeni no sirds, Jauna diena nāk, Pat ja tev un Diena, kuras nav un citas kompozīcijas.

Ivo Fomins iepriekš darbojies tādās grupās kā Neptūns, Melnā princese, Mistik, The Cucambers un citas. 2003. gadā Ivo kopīgi ar Tomasu Kleinu izveidoja projektu Fomins & Kleins, kas ar Dziesmu par laimi uzvarēja Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlasē un bija vienīgie, kas savu eirodziesmu starptautiskajā finālā izpildījuši dzimtajā valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!